Βάφει τα μαλλιά της ενώ ταΐζει το μωρό της! (εικόνα)

Τι και αν έγινε μαμά, τίποτε δεν τη σταματά από το να φροντίσει τον εαυτό της, ακόμη και αν κρατά στα χέρια της το μωρό της.

Βάφει τα μαλλιά της ενώ ταΐζει το μωρό της! (εικόνα)

Χθες, επισκέφθηκε μετά από έναν μήνα, όπως άλλωστε είπε και η ίδια, το αγαπημένο της κομμωτήριο, ώστε να βάψει τα μαλλιά της και να τα χτενίσει. Ως μαμά όμως, όπως οι άλλες, δεν είχε που να αφήσει τη μικρή της πριγκίπισσα και έτσι αναγκάστηκε να την πάρει μαζί της, μη αφήνοντάς τη καθόλου από τα χέρια της, καθ' όλη τη διάρκεια της περιποίησης.

Αφού έβαψε τα μαλλιά της, και η κομμώτρια την πήγε στο λουτήρα, η μικρούλα φαίνεται πώς πείνασε και έτσι άρπαξε το μπιμπερό με το γάλα που είχε μαζί της ώστε να ταΐσει τη μικρή Chanel.

6846784784567657847847859595679

«Το να βρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου ήταν πολύ δύσκολο καθώς έχω και ένα μωρό που φροντίζω, αλλά σήμερα η blusalon το έκανε πιθανό μιας και μου επέτρεψε να φέρω μαζί μου το μωρό μου. Πάντα την παίρνω μαζί μου όπου και αν πηγαίνω. Fyi... Ναι, θηλάζω ακόμη, αλλά σήμερα έβγαλα γάλα με το θήλαστρο στο μπουκάλι!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η Coco!

1345246534573562346245673467347

Αμέσως, όμως, τα σχόλια των ακολούθων της, έπεσαν βροχή με τους περισσότερους να σχολιάζουν, πως η μικρούλα της δεν θα έπρεπε να εισπνέει όλα τα χημικά της βαφής και ότι ήταν λάθος της να την πάρει στο κομμωτήριο μαζί!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο μαγιό, προκαλεί. Οι συνήθειες της προκλητικής μανούλας της δεν έχουν κοπεί! Τι εννοούμε; Αντί να δείξει έναν άλλο πιο τρυφερό εαυτό και συνάμα πιο μαζεμένο και διακριτικό, συνεχίζει να προκαλεί με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο διαδίκτυο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας μάλιστα πολλές φορές κρατώντας στα χέρια την λίγων εβδομάδων κόρη της. Δείτε φωτογραφίες της ΕΔΩ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved