Τι και αν έγινε μάνα... συνεχίζει να προκαλεί δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις (εικόνες)

Ήθελε πολύ να γίνει μανούλα και τα κατάφερε, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που το ονόμασε μαζί με τον διάσημο ράπερ σύζυγό της, Chanel.

Τι και αν έγινε μάνα... συνεχίζει να προκαλεί δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις (εικόνες)
634 coco chanel baby 122715

H Chanel μπορεί να ήρθε στον κόσμο αλλά οι συνήθειες της προκλητικής μανούλας της δεν κόπηκαν! Τι εννοούμε; Αντί να δείξει έναν άλλο πιο τρυφερό εαυτό και συνάμα πιο μαζεμένο και διακριτικό, συνεχίζει να προκαλεί με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο διαδίκτυο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας μάλιστα πολλές φορές κρατώντας στα χέρια την λίγων εβδομάδων κόρη της.

coco1
coco6

Το γνωστό μοντέλο και τηλεπερσόνα που πριν μερικά χρόνια είχε κάνει τη ζωή της reality μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό E! στις ΗΠΑ, ποζάρει ημίγυμνη ή... γυμνή προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

 cocochanel
coco3

Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια είναι από γυναίκες και μητέρες που δεν μπορούν να τη βλέπουν να προβάλει τα «κάλλη» της ενώ τα θετικά περιορίζονται στους άνδρες θαυμαστές της, που ζητούν καθημερινά ακόμη περισσότερες φωτογραφίες της Coco, καθώς όπως αναφέρουν «Η μητρότητα της πάει πολύ!».

coco4

Το super model Nicole "Coco Marie" Austin, που έγινε γνωστή μέσα από τις καμπάνιες για γνωστές εταιρίες μαγιό, είναι παντρεμένη από το 2002 με τον γνωστό ράπερ Ice t. H Chanel είναι το πρώτο παιδί για την Coco ενώ για τον σύζυγό της το τρίτο καθώς έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά από δύο προηγούμενες σχέσεις του.

coco5

Αλήθεια, ποια είναι η δική σας γνώμη; Αφήστε τα σχόλιά σας στη φόρμα που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved