ΕΣΠΑ 2015-2016: Πότε ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα!

Πολλές οι αιτήσεις, πολύ και το άγχος. Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων έληξε την Τρίτη 18 Αυγούστου στις 14.00 και από εκείνη τη στιγμή όλες οι αιτούσες και οι αιτούντες αναμένουν τα προσωρινά αποτελέσματα των δυνητικά ωφελουμένων και των απορριφθεισών μητέρων ανά Νομό.

ΕΣΠΑ 2015-2016: Πότε ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα!

Σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση που είχε ανακοινώσει η ΕΕΤΑΑ, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης θα αναρτηθούν στη σελίδα της EETAA, paidikoi.eetaa.gr στις 7 Σεπτεμβρίου 2015.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου των αιτήσεων, θα προκύψουν οι Προσωρινοί πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών ανά Νομό και Περιφέρεια. Οι πίνακες αυτοί θα αναγράφουν τον κωδικό της μητέρας και του παιδιού όσο και τα στοιχεία της αντίστοιχης Δομής (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας).

Οι αιτούντες, μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους, προσωρινά αποτελέσματα, σε ειδική εφαρμογή, που θα αναρτηθεί την ημέρα έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων που αναφέραμε πιο πάνω. Η εφαρμογή φέτος, θα απαιτεί, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψηφίου.

Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν και τα αποτελέσματα και από τους προσωρινούς πίνακες, πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών, που θα αναρτηθούν στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved