Κέιτι Πράις: Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη, η πρόωρη γέννα και τα αναπνευστικά προβλήματα του μωρού

Δύο μήνες νωρίτερα γέννησε τον γιο της η Κέιτι Πράις όμως όλα πήγαν καλά και για τους δύο.

Κέιτι Πράις: Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη, η πρόωρη γέννα και τα αναπνευστικά προβλήματα του μωρού

Μάλιστα, η σταρ έκανε μόλις χθες την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον μικρό και τον σύζυγό της Κίραν Χάιλερ. Έδειχναν μία πραγματικά πολύ ευτυχισμένη οικογένεια που είναι ακόμα πιο δεμένη μετά την καταιγίδα που πέρασαν και που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία.

Η εκρηκτική Κέιτι βρισκόταν σε διακοπές με τον σύζυγό της στη Γαλλία όταν παρουσιάστηκαν σοβαρές επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της και ενώ ήδη είχε κλείσει τον έβδομο μήνα.

Αμέσως μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε μαιευτήριο όπου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να υποβληθεί σε επείγουσα καισαρική τομή ώστε να σωθεί η ζωή της Κέιτι και στη συνέχεια εκείνη του γιου της, αν τελικά τα κατάφερναν οι γιατροί. Ευτυχώς για όλους η ιστορία είχε τέλος καλό αφού ο μικρός μπήκε αμέσως στη θερμοκοιτίδα και παρόλο που αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, τελικά κατάφερε να τα ξεπεράσει.

Χρειάστηκε βέβαια να νοσηλευτεί σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα στην εντατική μονάδα νεογνών, όμως όλα πήγαν καλά και πλέον οι γονείς του έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν. Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη βόλτα της οικογένειας μετά την περιπέτεια...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved