«Αυτό είναι το κορίτσι μου!»: Μπαμπάδες φωτογραφίζονται με τις κόρες τους (pics)

Ο πατέρας είναι η πρώτη «αγάπη» στη ζωή μιας γυναίκας.

«Αυτό είναι το κορίτσι μου!»: Μπαμπάδες φωτογραφίζονται με τις κόρες τους (pics)

Ο δεσμός της κόρης με τον πατέρα είναι ιδιαίτερος και μπορεί να καθορίσει τη σχέση της με το άλλο φύλο στην ενήλικη ζωή της. Ο πατέρας διδάσκει την κόρη τη σχέση της με τους άντρες και μέσα από τη δική τους σχέση αλλά και μέσα από τη σχέση του με τη μητέρα της.

Κάθε κορίτσι θέλει να είναι η «πριγκίπισσα» του μπαμπά της και αναζητά την αποδοχή και τον έπαινό του. Η σχέση τους παίζει σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική ωριμότητα του κοριτσιού.

Αργότερα στη ζωή της κάθε κόρη, συνειδητά ή όχι, θα ψάξει για κάποιον σύντροφο που θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον πατέρα της.

Αλλά και για τον πατέρα αυτή η σχέση είναι μοναδική και έχει πολλά να τον διδάξει από την πρώτη στιγμή που θα την κρατήσει νεογέννητη στην αγκαλιά του μέχρι την ώρα που θα την παραδώσει νύφη στην εκκλησία.

Μπαμπάδες και κόρες κάνουν πολλά πράγματα μαζί καθημερινά: Πάνε για φαγητό, διαβάζουν το αγαπημένο τους παραμύθι, βλέπουν τηλεόραση, ζωγραφίζουν, πάνε στο γήπεδο δημιουργούν μοναδικές αναμνήσεις και για τους δύο.

«Αυτό είναι το κορίτσι μου!» σημειώνουν οι περισσότεροι μπαμπάδες όταν δημοσιεύουν φωτογραφίες με τις κόρες τους στα social media.

Δείτε φωτογραφίες μπαμπάδων με τις κόρες τους που αποδεικνύουν πόσο ξεχωριστός είναι αυτός ο δεσμός.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtags #fatherdaughtertime, #fatherdaughterbond, #daddaughter

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved