Πατέρας ανάγκασε την κόρη του να κόψει τα μαλλιά της επειδή έκανε ανταύγειες!

Έφηβη αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη της μαμάς της, να κάνε ανταύγειες στα μαλλιά της για τα γενέθλιά της, όμως η αντίδραση του πατέρα της ήταν πέρα από κάθε λογική.

Πατέρας ανάγκασε την κόρη του να κόψει τα μαλλιά της επειδή έκανε ανταύγειες!

Η Kelsey δεν φανταζόταν ότι όταν θα επισκέπτονταν εκείνη την Κυριακή, τον πατέρα της Schaffen Frederick και τη θετή της μητέρα Sarah Murray, θα επέστρεφε στο σπίτι της με κοντά μαλλιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της metro.co.uk, η μητέρα της Kelsey, Christin Johnson, ανέβασε στο facebook φωτογραφίες της κόρης της πριν και μετά το συμβάν. «Έτσι ήταν η κόρη μου την Κυριακή όταν γυρίσαμε σπίτι και οι άλλες δύο φωτογραφίες όταν επέστρεψε σήμερα ...».

Το κορίτσι στη μία φωτογραφία είναι χαμογελαστό και ιδιαίτερα ευτυχισμένο λόγω της αλλαγής στα μαλλιά του και στην επόμενη, κρύβει το πρόσωπό του, μην μπορώντας να δεχτεί ότι δεν έχει πια την πλούσια κόμη του.

mallia 2


Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη αστυνομία η μητέρα της, ο πρώην σύζυγός της έκοψε τα μαλλιά του παιδιού της για τιμωρία. Παράλληλα, η υπηρεσία προστασίας παιδιών εξετάζει το ενδεχόμενο πιθανής κακοποίησης από την πλευρά του ζευγαριού.

mallia 4

Μετά την ανάρτηση της μητέρας στο facebook, τα μηνύματα στήριξης προς την έφηβη ήταν εκατοντάδες όπως και οι προσφορές από κομμωτήρια για την αποκατάσταση των μαλλιών της. Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση από τη μητέρα της, η Kelsey που προφανώς έμενε μαζί με τον μπαμπά της, έφυγε από το σπίτι του και προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά το συμβάν.

Διαβάστε επίσης

Σύγχρονες Ραπουνζέλ-Οι γυναίκες με τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο
Σύγχρονη Ραπουνζέλ: Έχει να πάει στο κομμωτήριο 13 χρόνια! (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved