Ο διάσημος μπαμπάς έφαγε στο εστιατόριο με τον… 2 μηνών γιο του! (εικόνες)

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι μόλις γεννηθεί ένα μωρό ο πατέρας συνήθως δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει εύκολα με αποτέλεσμα να αρχίσει να δένεται μαζί του μετά από την ηλικία των 6 μηνών.

Ο διάσημος μπαμπάς έφαγε στο εστιατόριο με τον… 2 μηνών γιο του! (εικόνες)

Στην αρχή φοβάται ακόμη και να το πιάσει, μη τυχόν από κάποια απροσεξία, το πονέσει.

Ο διάσημος μπαμπάς της φωτογραφίας όχι μόνο δε φοβάται να το πιάσει, αλλά πέρασε μαζί με τον μόλις 2 μηνών γιο του, λίγες ώρες μόνοι τους, σε ένα εστιατόριο! Τι μπορεί να έκανε ένα βρέφος σε ένα τέτοιο χώρο μαζί με τον 54χρονο πατέρα του; Αυτό δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε!

Ο λόγος για τον κριτή του X Factor, Σάιμον Κάουελ, ο οποίος πήρε το αγοράκι του και πήγαν το μεσημέρι της Κυριακής σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του Χόλιγουντ. Με casual ντύσιμο, ο διάσημος μπαμπάς, κρατούσε στην αγκαλιά του το μωράκι του, ενώ φαινόταν πολύ ευδιάθετος.

Όπως ήταν φυσικό οι παπαράτσι που καραδοκούσαν, τράβηξαν πολλές φωτογραφίες οι οποίες έκαναν το γύρο του κόσμου. Σε μία από αυτές μάλιστα, ο Σάιμον Κάουελ, μετά την έξοδό του από το εστιατόριο, μπαίνει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με το βρέφος, το οποίο πρόλαβαν να τραβήξουν με το φακό τους, οι φωτογράφοι!

Δείτε μερικές από αυτές:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved