Ντέιβιντ Μπέκαμ: Με το γιο του στο γυμναστήριο! (εικόνες)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφιερώνει πάντα χρόνο στα παιδιά του.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Με το γιο του στο γυμναστήριο! (εικόνες)

Τόσο εκείνος όσο κι η σύζυγός του Βικτώρια, σε ό,τι εκδήλωση παραβρεθούν, έχουν μαζί τους τα υπέροχα παιδιά τους. Όμως όπως όλοι οι άντρες, έτσι κι ο Μπέκαμ, θέλει να έχει και λίγο χρόνο για τον εαυτό του.

Ως παλιός αθλητής, έχει μάθει να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση. Έτσι λοιπόν, πήρε το μικρότερο γιο του και πήγαν μαζί γυμναστήριο! Όπως ήταν φυσικό δεν πέρασαν απαρατήρητοι κι οι παπαράτσι μόλις τους εντόπισαν άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες!

Φορώντας ένα σκούφο στο κεφάλι, αθλητικά, βερμούδα και φανελάκι ο 38χρονος σταρ κι ο μικρότερος γιος του, Cruz, βγαίνουν από το αυτοκίνητο για να πάνε να γυμναστούν. Ο μικρός με το τζόκεϊ στο κεφαλάκι του, ντυμένος casual, βαδίζει στα βήματα του διάσημου πατέρα του, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Ο Μπέκαμ όμως, λίγες ημέρες πριν, εθεάθη στο ίδιο γυμναστήριο, με το μεγαλύτερο γιο του! Οι άντρες της οικογένειας φαίνεται ότι προσέχουν την υγεία και την εμφάνισή τους πολύ! Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρότυπό τους, ο πατέρας τους, υπήρξε ένας από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου! Τα γονίδια είναι βλέπετε, κληρονομικά!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved