Λευτέρης Ελευθερίου: «Δε βγαίνω τα βράδια, για να μπορώ το πρωί να ξυπνήσω για να παίξω με τα παιδιά μου»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου εμφανίστηκε στο «Πρωινό» και μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του στο «your face sounds familiar», την σύζυγό του και τα δυο του παιδάκια.

Λευτέρης Ελευθερίου: «Δε βγαίνω τα βράδια, για να μπορώ το πρωί να ξυπνήσω για να παίξω με τα παιδιά μου»

Εχοντας ξετρελάνει μεγάλο γυναικείο πληθυσμό, αυτός δηλώνει πως έχει μάτια μόνο για την οικογένειά του και την σύζυγό του η οποία έχει τρομερή κατανόηση και όπως λέει, θα είχε ξεφύγει τελείως χωρίς αυτήν.

Εχουν αποκτήσει μαζί ένα δίχρονο αγοράκι, τον Ιάσωνα και πριν τέσσερις μήνες γεννήθηκε και το κοριτσάκι τους.

Είναι πιστός μπαμπάς και επιλέγει παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, να γυρνάει πιο νωρίς σπίτι ώστε το πρωί να ξυπνάει ξεκούραστος για να παίξει με τα παιδιά του.

Το να μη βγαίνει είναι επιλογή του αλλά όπως σημείωσε κάπου πρέπει να «ξεσπάσει»! Που; Μα φυσικά στο θέατρο αλλά και στο «your face sounds familiar» κάνοντας τις αστείες μιμήσεις που όλοι απολαμβάνουμε κάθε εβδομάδα.

Η κωμική πλευρά του Λευτέρη Ελευθερίου έχει θετικές και αρνητικές συνέπειες στην οικογένειά του. Από την μια ο μικρός Ιάσωνας έχει αρχίσει ήδη να τον μιμείται κάθε φορά που τον βλέπει στην εκπομπή που συμμετέχει αλλά από την άλλη όταν θέλει να τον «μαλώσει» και να πάρει πιο σοβαρό ύφος για να του φωνάξει, τότε ο γιος του, δεν τον εκτιμάει και ιδιαίτερα.

Η άφιξη της μικρής τους κορούλας, δυσκόλεψε και τρόμαξε λιγάκι και τους δυο γονείς αφού δεν ήξεραν πως θα το πάρει ο γιος τους: «Ψάχναμε βιβλία για το πώς θα αντιμετωπίσει ο Ιάσωνας ένα νέο μωράκι στο σπίτι. Φοβηθήκαμε μην δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην κορούλα μας αλλά τελικά επικεντρωθήκαμε πολύ στον Ιάσωνα που πλέον δείχνει μια τρυφερότητα».

Αλλά ο Ιάσωνας απέκτησε τελικά ένα πρόβλημα με την αδερφούλα του: «Είδε την αδερφή του να θηλάζει, και ήθελε και αυτός. Είδε να του παίρνει κάποιος άλλος το στήθος της μαμάς. Είχαμε μεγάλο θέμα με αυτό. Εκεί που ήταν κάτι δικό του, του το πήρε κάποιος άλλος. Αλλά τελικά το ξεπεράσαμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved