Στράτος Τζώρτζογλου: «Ο γιος μου είναι ένας μικρός Δαβίδ»-Γιατί το είπε αυτό (βίντεο)

Είναι από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς και παρόλο που έχει χωρίσει με την σύζυγό του, αυτό δεν τον εμπόδισε στο να έχει μία πολύ στενή σχέση με τον γιο του.

Στράτος Τζώρτζογλου: «Ο γιος μου είναι ένας μικρός Δαβίδ»-Γιατί το είπε αυτό (βίντεο)

Ο Στράτος Τζώρτζογλου , πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και μίλησε για τη ζωή του. Τον πιο πολύ χρόνο όμως τον αφιέρωσε στον γιο του, Αλκιβιάδη.

«Ο Αλκιβιάδης είναι ένας μικρός Δαβίδ. Άμα μου έλεγες πριν από χρόνια πως θα έπαιζα μαζί με τον γιο μου στην τηλεόραση θα μου φαινόταν σαν ένα αστείο και δεν θα ένοιωθα το ίδιο. Ο Αλκιβιάδης ζώντας στην Ελλάδα και έχοντας διάσημους γονείς αυτό αυτόματα τον καθιστά νάνο σε ένα κόσμο γιγάντων. Ο Αλκιβιάδης καλείται να καλύψει μια τεράστια απόσταση γιατί είναι γνωστοί οι γονείς του στην Ελλάδα», είπε ο διάσημος ηθοποιός.

Η Αννίτα Πάνια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του είχε ετοιμάσει και μία μικρή έκπληξη! Μίλησε για εκείνον η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του, Μαρία Γεωργιάδου!

Όπως αποκάλυψε αργότερα η παρουσιάστρια, επιθυμούσε να βγάλει σε τηλεφωνική επικοινωνία και το γιο του, αλλά βρισκόταν σε ραντεβού!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved