4 λόγοι που όλες οι μαμάδες έχουμε ενθουσιαστεί με το Frozen 2!

Το Frozen 2 έρχεται, οι απανταχού μαμάδες ουρλιάζουμε (όχι για τους προφανείς λόγους)

Πατούλια Kατερίνα
4 λόγοι που όλες οι μαμάδες έχουμε ενθουσιαστεί με το Frozen 2!

Το Frozen 2 έρχεται, έξι ολόκληρα χρονάκια μετά την πρώτη ταινία που έσπασε την μπάνκα και σε έκανε να τραγουδάς Let it Go άκα «Και ξεχνώ», ακόμα και στον ύπνο σου.

Δεν θα σου κρυφτώ! Το 2013 είδα το Frozen και δεν είχα καν αποκτήσει παιδιά. Είχα όμως μια υπέροχη αδερφή, η οποία έσπευσε όταν ακόμα ήμουν έγκυος στην πρώτη μου κόρη, να μου χαρίσει δύο κούκλες, την Elsa και την Anna.

Το πανηγύρι φυσικά και έγινε όταν απέκτησα και τη δεύτερη κόρη μου και το Frozen έγινε θεσμός στο σπίτι μας, σχεδόν καθημερινός.

Αν έχεις κόρες, ξέρεις ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους θα χαρείς κι εσύ με την κυκλοφορία του Frozen 2 στις 28 Νοεμβρίου. Σου ξεκαθαρίζω δε πως το κείμενο που διαβάζεις ΔΕΝ είναι εμπορικό, είναι όμως από τη ζωή βγαλμένο!


via GIPHY


1. Επιτέλους, θα κάνουμε εναλλαγή στις ταινίες που θα βλέπουμε!

Έλα πες αλήθεια, αν ξεκινήσω να σου τραγουδάω…«Κρύο αέρας και βροχή Αυτά έχουν γεννήσει Της φύσης δύναμη ιερή Που το μέλλον θα ορίσει Για χτύπα ξανά δυνατά Σπάσε τον πάγο στη καρδιά Φόβος δέος και ομορφιά Ζουν αρμονικά», δεν σου χτυπάνε καμπανάκια για το πώς ξεκινάει το «Ψυχρά κι Ανάποδα»;

Αν πούμε αύριο το πρωί πως στήνεται το μιούζικαλ του Frozen δεν πάμε εύκολα για ακρόαση Στο Ξεχνώ, Θες χιονάνθρωπο να φτιάξεις; Ωραία δεν είναι που θα μάθουμε νέες ατάκες μιας και τις παλιές τις ξέρεις και τις ξέρω απ’ έξω κι ανακατωτά; Μια ποικιλία βρε αδερφέ για μας τις δόλιες μάνες!






2. Νυσάφι πια με το Let It Go!

Δεν λέω, Οσκαρικό το άσμα, φανταστική η Σία Κοσκινά αλλά ήρθε η ώρα να μπούμε σε νέες περιπέτειες. Και εύκολα έχουμε βγάλει πέρα και το δώρο του Άγιου Βασίλη!Αλήθεια δεν σε κοιτάζει ο κόσμος σαν εξωγήινη όταν συζητάς για τον Κριστόφ και τον Όλαφ αλλά εσένα καθόλου δεν σε νοιάζει; Δεν είναι ωραίο που τώρα θα συζητάς για το Nokk, το άλογο της Elsa αλλά και για όλους τους νέους ήρωες;





3. Ευκαιρία να πάμε σινεμά

Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για mother- daughter bonding από σινεμά, ποπ κορν και Όλαφ. Το ακόμα καλύτερο είναι το ότι θα προσπαθείς να πετύχεις την καλύτερη θέση και καλύτερη ώρα προβολής, λες και όλη σου η ζωή στηρίζεται στο αν θα τα καταφέρεις στο τασκ αυτό (και μάλλον έχεις κάθε λόγο να ανυσυχείς πως η προηγούμενη πρόταση είναι πέρα για πέρα αληθινή).

who needs a man when you can have ponies o 3357633




4. Ακόμα μια girl power ταινία

Όχι άλλη πριγκίπισσες που περιμένουν φιλιά για να ξυπνήσουν, όχι άλλη αμίλητη γοργόνα, όχι άλλες ηρωίδες που περιμένουν τον πρίγκιπα να τις σώσει! Δώστε στα κορίτσια girl power! Το Frozen δεν είναι ευτυχώς ακόμα μία σαχλή ταινία που η πριγκίπισσα περιμένει κάποιον άντρα να τη σώσει. Η αδερφική αγάπη είναι πάνω απ’ όλα και τα κορίτσια αυτά ξέρουν να τα βάζουν με θεριά και άντρες, όπως πρέπει να τα βάζουν και τα δικά μας κορίτσια με όσους τα αδικούν.





Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου στο a.Patoulia@queen.dpg.gr και στο Instagram https://www.instagram.com/katiepatoulia/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved