Πέντε απλές αλήθειες για τη μητρότητα που συνήθως μας διαφεύγουν

Από τη μέρα που έγινα μαμά, έμαθα αρκετά πράγματα.

Πέντε απλές αλήθειες για τη μητρότητα που συνήθως μας διαφεύγουν

Πράγματα που κανένας δεν θα σας πει όταν ανακαλύψετε ότι είστε έγκυος. Εγώ τα βλέπω ως «κόλπα» που μπορούν να κάνουν τη ζωή μου πιο εύκολη. Είναι όμως και αλήθειες που μόνο μια νέα μητέρα μπορεί να σας πει.

Απλά, συνεχίστε να διαβάζετε και σας παρακαλώ, , πείτε μου ότι δεν είμαι η μόνη που βλέπει έτσι τα πράγματα.

Βγάλτε τις κάλτσες του παιδιού σας πριν αλλάξετε μια αρκετά βρόμικη πάνα

Αν δεν το κάνετε, με κάποιο τρόπο το περιεχόμενο της βρόμικης πάνας θα κολλήσει επάνω στην κάλτσα, δημιουργώντας έναν μεγαλύτερο χαμό. Και αυτός ο χαμός θα καταλήξει να βρίσκεται παντού, στο φανελάκι μέχρι και στο πρόσωπο.

Να αγοράζετε πιτζάμες ή φορμάκια με φερμουάρ και όχι με κουμπιά

Σχεδόν είναι ακατόρθωτο να καταφέρεις να κουμπώσεις το φορμάκι ή τις πυτζάμες σε ένα μωρό που παλεύει μαζί σου. Είναι σαν να προσπαθείς να βάλεις κάλτσες σε χταπόδι.

mitrotita2

Πάντα να κουβαλάτε μια έξτρα αλλαξιά στην τσάντα

Ο γιος μου Simon, τις προάλλες έκανε εμετό ενώ βρισκόμασταν στο δρόμο. Τα ρούχα του ήταν χάλια και πάνω που σκεφτόμουν ότι όλα θα είναι μια χαρά μόλις του αλλάξω ρούχα, συνειδητοποίησα ότι δεν είχα βάλει μια έξτρα αλλαγή μέσα στην τσάντα μου.

Φουλάρετε τα στικάκια σας με παιδικές ταινίες ακόμη και με εκείνες που δεν αρέσουν στο παιδί σας

Επειδή μια μέρα θα αποφασίσει ότι τα Bubble Guppies είναι η αγαπημένη τους σειρά και θα θέλουν να δουν όλα τα επεισόδια σε μια μέρα. Και το στικάκι σας θα έχει μόνο 35 επεισόδια Paw Patrol, 16 επεισόδια Peppa το γουρουνάκι, 38 επεισόδια Mickey Mouse Clubhouse και 4 επεισόδια του Blaze. Και τα Bubble Guppies; Που έτυχε να είναι η αγαπημένη του σειρά τις τελευταίες τρεις ώρες; Για αυτό σας λέω...

mitrotita3

Η μητρότητα είναι πραγματικά σκληρή

Το λέω συνέχεια. Αλλά είναι αλήθεια. Πρέπει να έχεις τα παιδιά ταϊσμένα, ντυμένα και να κάνεις τα πάντα για να είναι υγιή! Επίσης, θα πρέπει να τα μεγαλώσεις σωστά, με αρχές, να σέβονται τους άλλους και να είναι ευγενικά, που δεν θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στο δικό σας σπίτι και εξαρτώμενα από εσάς. Επίσης, πρέπει να τους δείχνεις ότι τα αγαπάς και να τους δείξεις πώς να αγαπούν τους άλλους. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Και πρέπει να κάνεις τα πάντα για να καταφέρεις όλα τα παραπάνω.

Αυτό ήταν. Νιώθετε καλύτερα; Εύχομαι να τα ήξερα όλα αυτά πριν αποκτήσω τα μωρά μου. Για αυτό τα μοιράζομαι ώστε και εσείς να τα μεταλαμπαδεύσετε στις άλλες μέλλουσες μαμάδες!

Η ιστορία της Jamie Johnson πρώτο-δημοσιεύτηκε στο Hashtag Mom Fail Blog

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved