4 φίλες που θέλει κάθε νέα μαμά στη ζωή της!

Αν έχεις κι εσύ αυτά τα κορίτσια στη ζωή σου, μην φοβάσαι τίποτα 
4 φίλες που θέλει κάθε νέα μαμά στη ζωή της!

Σου είχαν πει πως η ζωή σου μετά το μωρό, είναι πιθανό να εξαφανίσει πολλές φίλες σου. Ισχύει!

Θα σου πω όμως, πως στη ζωή μετά το παιδί, θα κρατήσεις στο πλευρό σου, τις φίλες που έπρεπε και υπάρχουν τέσσερις κολλητές που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου ως νέα μαμά.

Αναγνώρισέ τες και κράτα τες καλά κοντά σου, είναι οι άνθρωποί σου.

Η cool φίλη που δεν έχει παιδιά!

Είναι η πόρτα σου για τον έξω κόσμο, το διάστημα αυτό που το μωρό θα μπει στη ζωή σου και θα την ανατρέψει. Δεν θα χορταίνεις να ακούς τα κατορθώματά της, θα λατρέψει το μωρό σου αλλά δεν θα παραλείψει να σου θυμίσει πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορείτε να συζητήσετε εκτός από τα μωρά: ρούχα και μαλλιά, ο άντρας που την παιδεύει κι όλα αυτά τα τόσο ενδιαφέροντα πράγματα που στις άυπνες ημέρες σου, θα σε κάνουν να χαμογελάς μέχρι να ξαναβρείς εσένα!

Η φίλη που θα σε φροντίσει:

Αν η μαμά σου ή η αδερφή σου δεν μένουν κοντά σου, η φίλη αυτή θα είναι ο άνθρωπός σου. Θα σου πλέξει τα μαλλιά κοτσίδα στο μαιευτήριο, θα κάνει τον Καραγκιόζη για να σε δει να γελάς, θα σου φέρει φαγητό για να μην μαγειρέψεις, θα δεχτεί να προσέχει 5 λεπτά το μωρό για να κάνεις ένα μπάνιο της προκοπής, θα ξέρει πότε πρέπει να φύγει χωρίς να γίνει ενοχλητική. Το κορίτσι αυτό να το προσέχεις και στην πρώτη ευκαιρία δέξου την πρότασή της να πάρετε το μωρό και να πάτε για καφέ μαζί!

Η φίλη συμβουλάτορας:

Η κολλητή τούτη και παιδιά έχει και εμπειρία και είναι πιθανό να σου δώσει λύση και να σε στηρίξει σε κάθε ένα από τα νέα σου βήματα ως μαμά. Όχι, δεν είναι από εκείνες τις ενοχλητικές μανούλες που κάνουν πως τα ξέρουν όλα ή που παίζουν πως έχουν γνώσεις παιδιάτρου. Έχει όμως το χάρισμα να σου παρουσιάζει ως απλή πραγματικότητα την κάθε κρίση που αντιμετωπίζεις.

Η φίλη μαμά στην ίδια φάση:

Γεννήσατε με λίγους μήνες διαφορά, βιώνετε την ίδια αυπνία, αλλάζετε και οι δυο εκατό πάνες την ημέρα, κλαίτε και γελάτε μαζί στο πάρτι ορμονών που σας έχει χτυπήσει και είναι μαγικό το πώς τα παιδιά σας θα κάνουν κολλητή παρέα όπως κι εσείς οι δύο!

Κι αν νιώθεις πως σου λείπουν οι φίλες σου και δεν τις βλέπεις πολύ, φάση είναι και θα περάσει. Μην ξεχνάς να τους λες όμως, πόσο πολύ τις αγαπάς καθημερινά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved