Τα θαύματα της μητρικής αγκαλιάς: Νεογέννητο μωρό ήρθε ξανά στη ζωή στην αγκαλιά της μητέρας του (εικόνες)

Τις τελευταίες μέρες η αληθινή ιστορία αυτής της οικογένειας κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί τους πάντες αποδεικνύοντας πόσο ισχυρός είναι ο μητρικός δεσμός από την πρώτη κιόλας στιγμή που γεννιέται ένα μωρό.

Μία Μαμά
Τα θαύματα της μητρικής αγκαλιάς: Νεογέννητο μωρό ήρθε ξανά στη ζωή στην αγκαλιά της μητέρας του (εικόνες)

Η Κέιτ και ο Ντέιβιντ Ότζ πριν από πέντε χρόνια, μετά από προσπάθειες χρόνων, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους: να γίνουν γονείς. Η Κέιτ ήταν έγκυος σε δίδυμα και το ζευγάρι με ανυπομονησία περίμενε τη στιγμή που θα τα κρατούσε στην αγκαλιά του.

Η ώρα του τοκετού έφτασε μόλις στην 26η εβδομάδα κύησης. Δυστυχώς κάτι δεν πήγε καλά και το ένα από τα δύο μωράκια λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του, σταμάτησε να αναπνέει. Οι γιατροί με λύπη ανακοίνωσαν ότι το αγοράκι δεν τα κατάφερε και ο Ντέιβιντ και η Κέιτι ήθελαν να το πάρουν μία πρώτη και τελευταία αγκαλιά.

«Ήθελα απλά να τον αγκαλιάσω. Ζήτησα από τον σύζυγό μου να βγάλει την μπλούζα του και να ανέβει στο κρεβάτι.»

Τότε συνέβη το θαύμα! Το αγοράκι που ήδη του είχαν δώσει το όνομα Τζέιμς, άρχισε ξαφνικά να κουνιέται στην αγκαλιά της μαμάς του, άνοιξε λίγο τα ματάκια του και άρχισε πάλι να αναπνέει κανονικά!

1baby

«Προσπαθήσαμε να τον δελεάσουμε να ζήσει. Του εξηγήσαμε το όνομά του και πως έχει μια δίδυμη αδερφή που πρέπει να προσέχει και πόσο σκληρά προσπαθήσαμε για να τον αποκτήσουμε. Ξαφνικά άνοιξε τα μάτια του. Ανέπνεε και άρπαξε το δάχτυλο του Ντέιβιντ. Αν είχαμε αφήσει τον γιατρό να φύγει με τον Τζείμι από το δωμάτιο, θα είχε πεθάνει.»

Πέντε χρόνια μετά, ο Τζέιμι είναι ένα υγιέστατο και ευτυχισμένο αγοράκι! Το ζευγάρι λίγα χρόνια αργότερα, απέκτησε ένα ακόμα παιδί, τον Τσάρλι που περιγράφει σε όλους πώς ο μεγάλος του αδερφός είχε πεθάνει και επέστρεψε στη ζωή!

1baby2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved