Τα σημάδια μου και οι ουλές μου είναι ο χάρτης της ζωής μου

Είμαι τόσο περήφανη για αυτό το σώμα.

Μία Μαμά
Τα σημάδια μου και οι ουλές μου είναι ο χάρτης της ζωής μου

Οι ραγάδες μου και οι ουλές μου είναι ένας "οδικός χάρτης" μιας καλής ζωής. Μπορώ να δω τη ζωή μου στο πετσί μου, σαν ένα βιβλίο με τις αγαπημένες μου εμπειρίες. Είμαι τόσο περήφανη για αυτό το σώμα.

Βλέπω το σημείο πού άρεσε να σπρώχνουν τα πόδια της Νόρας, και προχωρώντας προς τα πάνω με το βλέμμα μου, βλέπω πού κλώτσαγε ο Χέιζελ, ακριβώς πάνω από το σημείο όπου η Κέιτι ακουμπούσε το κεφάλι της. Οι ιστορίες που μπορεί να πει το δέρμα μου. Και τώρα, πρόσθεσα ένα νέο κεφάλαιο από το πότε πήρα τη ζωή μου πίσω.


https://www.instagram.com/p/CWOgSGvlnHR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέσσερις μικρές ουλές έχουν προστεθεί στο σωρό αυτό και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη. Είμαι πρησμένη, πονάω, αλλά είμαι επίσης ζωντανη.

Κάποτε απέφευγα να κοιτάξω το στομάχι μου, αλλά τώρα μετά την αφαίρεση της μήτρας μου νιώθω δέος για το πόσο εντυπωσιακή είναι πραγματικά.

Η Sarah Nicole Landry το είπε καλύτερα:
Ξεχειλώστε, μεγαλώστε, αιμορραγήστε κατά τη γέννηση, θηλάστε, χάστε τον ύπνο σας και κάντε το να μοιάζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα από όλα αυτά.

Αλλά όχι. Έχουν συμβεί όλα αυτά. Αυτή είναι η πραγματικότητα όταν φτάνεις το σώμα σου στα όριά του. Και το μετά είναι όμορφο και πρέπει να θυμόμαστε καθετί που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της μητρότητας. Από την εγκυμοσύνη, μέχρι τον τοκετό και μετά!"

πηγή: kelly_e_bailey

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved