Δεν δημοσίευα φωτογραφίες με την κοιλιά μου γιατί φοβόμουν τα αρνητικά σχόλια

Αυτή η μητέρα πέντε παιδιών έμαθε να αγαπά το σώμα της με τις ατέλειές του.

Μία Μαμά
Δεν δημοσίευα φωτογραφίες με την κοιλιά μου γιατί φοβόμουν τα αρνητικά σχόλια

H Crystal Fairbanks, έχει πέντε παιδιά και μετά από τρεις εγκυμοσύνης ( στην τελευταία γέννησε τρίδυμα ), αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αγαπήσει το σώμα της έτσι ακριβώς όπως είναι.

Ανέβασε λοιπόν φωτογραφίες από την τελευταία της εγκυμοσύνη όπου η κοιλιά της ήταν μεγάλη αλλά και μετά τη γέννα , με τα τρίδυμά της.Και έγραψε το εξής:

“35 εβδομάδες & 5 ημέρες μέσα και 35 & 5 ημέρες έξω. (Εντάξει υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση λίγων ημερών γιατί έτσι συμβαίνουν τα πράγματα εδώ τελευταία. Η επίσημη ημέρα εισόδου και εξόδου ήταν η 1η Μαΐου.)
⁣⁣
Ειλικρινά δεν θυμάμαι πόσο μεγάλη κοιλιά είχα μέχρι που είδα ξανά τις φωτογραφίες.

Ξέρετε, το σώμα πονάει, τα ρούχα δεν σε χωράνε πια συμπεριλαμβανομένων πολλές φορές και των ρούχων εγκυμοσύνης, νιώθεις εξάντληση, δεν βρίσκεις ησυχία ούτε στον ύπνο καθώς δεν βολεύεσαι, σηκώνεσαι κάθε τρεις και λίγο για τουαλέτα, έχεις την εβδομαδιαία επισκεψη στο γυναικολόγο για υπέρηχο, δεν μπορείς πια να σκύψεις, να περπατήσεις, να...
⁣⁣
Όταν κοιτάζω αυτές τις φωτογραφίες, με πλημμυρίζουν αναμνήσεις και αντιλαμβάνομαι ότι το σώμα μου είναι εκπληκτικό!


https://www.instagram.com/p/B_yXePllmiA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σώμα μου μετέφερε τρία όμορφα μωρά και τα έφερε στον κόσμο με ασφάλεια.

Ποτέ δεν μοιράστηκα πολλές φωτογραφίες με την κοιλιά μου γιατί το θεωρούσα λίγο ανατριχιαστικό και φοβόμουν τα αρνητικά σχόλια αλλά ξέρετε, αγαπώ το σώμα μου..

Ελπίζω να αγαπάτε κι εσείς το δικό σας. Μου αρέσει που είμαι ψηλή. Μου αρέσει που αισθάνομαι όμορφη τις περισσότερες φορές.

Μου αρέσει που μπορώ να είμαι ενεργή , που νιώθω, μυρίζω, αισθάνομαι.

Μου αρέσει που είμαι έξυπνη.

Μου αρέσει που νιώθω ξανά δυνατή.

Δεν τα μοιράζομαι όλα αυτά για να καυχηθώ, αλλά για να ευχαριστήσω το σώμα μου. Πίστεψέ με, θα μπορούσα να είχα καταλήξει σε μια λίστα με πράγματα που δεν αγαπώ στο σώμα μου, αλλά ας είμαστε ευγενικοί με τον εαυτό μας.

Αφιερώστε ένα λεπτό για να καυχηθείτε για τον εαυτό σας γιατί το σώμα σας είναι εκπληκτικό. Μπορεί να μην σας αρέσουν όλα, αλλά να είστε καλοί με τον εαυτό σας και να εκτιμάτε αυτό που θεωρείτε ξεχωριστό πάνω σας”.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved