Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε το κάθισμα με το μωρό (βίντεο)

Το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου το αγοράζουν οι γονείς με τη γέννηση του μωρού.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε το κάθισμα με το μωρό (βίντεο)

Χρησιμεύει άλλωστε για τις μετακινήσεις του μωρού, καθώς δεν χρειάζεται να το βάζετε σε καλαθούνες ή πορτ μπεμπέ ( σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες απαγορεύεται η μεταφορά του νεογέννητου με οτιδήποτε άλλο πλην του παιδικού καθίσματος).

Ωστόσο, η μεταφορά του μωρού με το καθισματάκι δεν είναι εύκολη κυρίως για τη μαμά, αφού πρέπει να σηκώσει αρκετά κιλά (κάθισμα συν μωρό), επιβαρύνοντας κυρίως την πλάτη και τη μέση της.

Η Emily Puente, Dr Χειροπρακτικής, μοιράστηκε ένα βίντεο στο ΥouΤube για τον τρόπο που πρέπει οι γυναίκες να σηκώνουν το κάθισμα αυτοκινήτου με το μωρό, προστατεύοντας κυρίως τη μέση της.

«Θα ήθελα να πω ότι λόγω των τόσων διαφορετικών μοντέλων καθισμάτων αυτοκινήτου, είναι πιθανό αυτή η μέθοδος να μην λειτουργεί για όλες. Ωστόσο, δουλεύει για την πλειοψηφία των μαμάδων που το έχουν επιχειρήσει. Αν όμως, έχετε κάποιο ενδοιασμό ή πόνο, καλό θα ήταν πριν τη δοκιμάσετε να ρωτήσετε το γιατρό σας», αναφέρει η Emily Puente στο σχόλιό της στο βίντεο.

Όπως δείχνει η ίδια, η σωστή τεχνική – πάντα κατά την άποψή της – είναι το κάθισμα να μην το σηκώνετε με την παλάμη του χεριού σας αλλά με τον αγκώνα και μόνο αν είστε καθισμένες στα γόνατα. Επίσης, η παλάμη σας θα πρέπει να ακουμπά στην εσωτερκή πλευρά του καθίσματος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Πιθανόν να σας φανεί χρήσιμη αυτή η μέθοδος.

Διαβάστε επίσης

Ποια είναι η ασφαλέστερη θέση στο αυτοκίνητο για το παιδικό κάθισμα;
Μπορώ να χρησιμοποιήσω μεταχειρισμένο κάθισμα αυτοκινήτου για το μωρό;

Πηγή:shareably.co

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved