Κατερίνα Παπουτσάκη: Εξακολουθεί να θηλάζει τον 8 μηνών γιο της!

Ομορφη και απλά ντυμένη, εμφανίστηκε η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη στο «Πρωινό Μου» όπου μίλησε για τον 8 μηνών γιο της Μάξιμο και την εμπειρία της μητρότητας.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Εξακολουθεί να θηλάζει τον 8 μηνών γιο της!

Μιλώντας για τον γιο της δε σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει. Πώς προέκυψε η επιλογή του ονόματος του μωρού της; Όπως δήλωσε η ίδια, διαφωνούσε με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, αφού εκείνη του πρότεινε πολλά αρχαιοελληνικά ονόματα αλλά εκείνος δεν ήταν σύμφωνος. Τελικά, κατέληξαν στο όνομα Μάξιμος, αγαπημένη επιλογή και των δυο.

Αν και δεν έχουμε δει ακόμα φωτογραφίες του μικρού Μάξιμου, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πως πλέον έχει αρχίσει και της μοιάζει αφού μέχρι τώρα έμοιαζε περισσότερο στον σύζυγό της. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τελευταία κάτι μου λένε οι φίλοι μου γιατί μέχρι τώρα έτρωγα πόρτα και άκουγα τις κλασικές ατάκες του τύπου 'Κοιμόσουν όταν τον έκανες;'». Ωστόσο, από τότε που ήταν έγκυος, ήθελε το παιδί να μοιάσει στον σύζυγό της.

Όταν ήρθε η ώρα να γεννήσει, δεν το κατάλαβε. Είχε πόνους όλο το βράδυ και θεωρούσε πως είχε πάθει κολικό εντέρου. Πονούσε αρκετά και όταν είδε πως οι πόνοι δεν περνούσαν, κάλεσε το γιατρό της που της είπε πως είναι έτοιμη να γεννήσει.

Η λαμπερή μανούλα μίλησε επιπλέον για τις δυσκολίες που έχει με τον θηλασμό. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από την αρχή αφού δεν είχε πολύ γάλα. Τον θηλάζει μέχρι τώρα που είναι οχτώ μηνών παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει επειδή δεν ήθελε να τα παρατήσει από την αρχή και να δίνει στο μωρό της συμπληρώματα. Ωστόσο, ο μικρός Μάξιμος κάθεται για πολύ ώρα στο στήθος της για να καταφέρει να πιει όσο γάλα πρέπει και όπως τον χαρακτηρίζει, είναι «μεγάλος πεινάλας».

Τέλος, είπε πως ο σύζυγός της τη βοηθάει τα βράδια με το ξύπνημα του μωρού, αλλά έτσι κι αλλιώς το μωρό κοιμάται ακόμα μαζί τους, στο κρεβάτι τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved