Μητέρα θηλάζει το 4 ετών αγοράκι της και σκοπεύει να συνεχίσει!

Η 25χρονη Έμμα από το Λονδίνο, θηλάζει τον 4 ετών γιο της Χάρον και αποκαλύπτει πόσο όμορφα νιώθει με όλη αυτή τη διαδικασία.

Μητέρα θηλάζει το 4 ετών αγοράκι της και σκοπεύει να συνεχίσει!

Με αφορμή ένα εξώφυλλο του περιοδικού Time, η Έμμα πιστεύει ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήταν ό,τι έπρεπε και πως επιτέλους ο κόσμος βλέποντας συνεχώς τέτοιες εικόνες θα καταλάβει πως δεν είναι περίεργο οι μητέρες να θηλάζουν τα παιδιά τους για όσο καιρό χρειάζεται.

«Με σοκάρει πραγματικά το πόσο εκνευρίζεται ο κόσμος στην εικόνα μιας μητέρας, η οποία θηλάζει το παιδί της για πολύ καιρό. Εγώ για παράδειγμα δεν σκεφτόμουνα ότι θα θηλάσω για τόσο καιρό. Πίστευα ότι θα θηλάζω για περίπου έναν χρόνο. Όταν γέννησα τον Χάρον, ο θηλασμός ήταν πολύ εύκολος και χωρίς προβλήματα για μένα. Και οι δύο ευχαριστιόμαστε τη διαδικασία του θηλασμού» παραδέχεται η Έμμα και συνεχίζει: «Ο ένας χρόνος πέρασε αρκετά γρήγορα, ενώ χωρίς να το καταλάβω πλησίαζαν και τα δεύτερα γενέθλιά του».

Και ύστερα ο καιρός πέρασε το ίδιο εύκολα και έτσι ο μικρός Χάρον έφτασε πλέον τεσσάρων ετών και συνεχίζει να θηλάζει. Η Έμμα παραδέχεται ότι κάποιοι τη βλέπουν και απορούν, ή ακόμα και αηδιάζουν στο θέαμα αυτό, όμως η ίδια δεν σκοπεύει να σταματήσει αφού θεωρεί την όλη διαδικασία κάτι απολύτως φυσιολογικό. Η ίδια προσθέτει ότι καταλαβαίνει ότι το βλέπουν σαν κάτι το περίεργο καθώς είναι μια εικόνα που ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει να βλέπει.

«Το μητρικό γάλα είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά και άσχετα με το τι πιστεύει ο κόσμος, δεν μειώνει την όρεξη του παιδιού στο να τρώει τα υπόλοιπα γεύματά του κανονικά» επισημαίνει η Έμμα. Όταν θα έρθει η ώρα που τελικά θα σταματήσει να θηλάζει, καθώς όπως λέει η ίδια έχει ήδη μειώσει γεύματα μητρικού γάλακτος από τον γιο της, θα της λείψει αυτή η επαφή που έχουν τώρα, αλλά όπως τονίζει, νιώθει όμορφα γιατί ξέρει ότι έδωσε στο γιο της το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τη ζωή του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved