Ταξιδεύετε με παιδιά; Ορίστε ένας εύκολος τρόπος για να χωρέσετε όλα τα ρούχα σε μία βαλίτσα (vid)

Το ταξίδι με τα παιδιά δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Ταξιδεύετε με παιδιά; Ορίστε ένας εύκολος τρόπος για να χωρέσετε όλα τα ρούχα σε μία βαλίτσα (vid)

Μέσα σε όλα που υπάρχουν στις υποχρεώσεις μιας μαμάς είναι και η προετοιμασία της βαλίτσας όταν πρόκειται η οικογένεια να ταξιδέψει. Είναι ίσως ένα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Μια μαμά θα πρέπει να φροντίσει όχι μόνο να πάρει όλα όσα χρειάζεται ο καθένας στο ταξίδι αλλά και να τα χωρέσει όλα στη ή στις βαλίτσες!

Πώς όμως μπορεί να τα καταφέρει χωρίς να σπαταλήσει όλο της το χρόνο και χωρίς να καταλήξει με νεύρα στον καναπέ του σαλονιού και απελπισμένη; Τη λύση δίνει το παρακάτω βίντεο που δείχνει ακριβώς πώς μια μαμά μπορεί να ετοιμάσει τη βαλίτσα και μάλιστα να χωρέσει μόνο σε μια, όχι μόνο τα δικά της ρούχα και προσωπικά αντικείμενα αλλά του συζύγου της και των δύο της παιδιών.

Μπορεί να ακούγεται ακατόρθωτο όμως δεν έιναι και το παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει.

Τι πρέπει να κάνετε και εσείς για να τα καταφέρετε εξίσου καλά;

Αρχικά μοιράστε τα ρούχα του καθενός από την οικογένειά σας και στοιβάξτε τα σε κατηγορίες. Παπούτσια, μπλούζες, παντελόνια, εσώρουχα και καλλυντικά. Αφού τα χωρίζετε βάλτε το κάθε ένα πακετάκι σε διαφορετική σακούλα. Φροντίστε να ορίσετε ένα χρώμα για τον καθένα από την οικογένειά σας.

Έτσι όλοι θα έχουν ένα χρώμα και θα παίρνουν ρούχα από το αντίστοιχο χρωματιστό τσαντάκι. Κάπως έτσι θα πείτε τέλος και στις ακατάστατες βαλίτσες που μόλις κάποιος τραβήξει μια μπλούζα ή ένα αντικείμενο από τη βαλίτσα τα κάνει όλα άνω κάτω.

Διαβάστε επίσης:

Παιδιά και αεροπλάνο: Είναι πιο εύκολο το ταξίδι απ' όσο νομίζετε

Ταξιδεύοντας με το παιδί σας: Μετατρέψτε τα ταξίδια σε διασκεδαστικές εμπειρίες

Πώς να ταξιδέψετε με ασφάλεια με το παιδί σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved