Συμβουλές ζωής από μια μαμά προς τις τρεις της κόρες (pics)

Η Desirée, 37 ετών, είναι μητέρα τριών μικρών κοριτσιών.

Συμβουλές ζωής από μια μαμά προς τις τρεις της κόρες (pics)

«Συνάντησα τον σύζυγό μου πριν από 15 χρόνια στη Νότια Αφρική (μεγάλωσα στη Ναμίμπια) και μετακόμισα στη Γερμανία εξ αιτίας του έρωτά μας πριν από 14 χρόνια. Είμαι δημοσιογράφος, το επάγγελμα μου, αλλά στην πράξη είμαι σεφ, καθαρίστρια, νοσοκόμα, ταξιτζής, διακοσμήτρια, στυλίστας μόδας, κηπουρός, ψυχολόγος, φιλόσοφος και δασκάλα.

Τον τελευταίο καιρό περνούσα πολύ χρόνο σκεπτόμενη τη διαβίωση, την επιβίωση και τον μινιμαλισμό. Αποφάσισα ότι θέλω να συλλέγω αναμνήσεις και όχι πράγματα.
Ονειρεύομαι να ταξιδέψω με τα παιδιά μου σε μερικά από τα πιο καταπληκτικά μέρη του κόσμου τα επόμενα χρόνια! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με αυτή την ιδέα και την περιπέτεια που θα φέρει στην καθημερινή μας ζωή.

Μερικές φορές απλά πρέπει να μαζέψετε τα πράγματά σας και να φύγετε. Στην πρώτη ευκαιρία αρπάζω μερικά σνακ και μπουκάλια νερού, βάζω τα παιδιά στο αυτοκίνητο ξεκινάμε για μια νέα περιπέτεια. Και λειτουργεί! Τα παιδιά συμμετέχουν και συνδέονται μεταξύ τους, είμαι πολύ περισσότερο παρούσα δίπλα τους. Το βράδυ επιστρέφουμε όλες νιώθοντας ένα περίεργο μείγμα έντονης σωματικής εξάντλησης και φρέσκου, ανανεωμένου μυαλού και διάθεσης.

Η ζωή είναι ένα ταξίδι - απολαύστε τη βόλτα! Μοιραστείτε αυτή τη μοναδική βόλτα μαζί με τα παιδιά σας και διδάξτε τα πώς να την απολαμβάνουν και εκείνα!».

Δείτε την Desirée και τις τρεις κόρες της να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved