Μια μαμά περιγράφει πώς ένιωσε την πρώτη φορά που κράτησε αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της (pics)

H Alice Judge-Talbot είναι μια διαζευγμένη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα δύο της παιδιά.

Μια μαμά περιγράφει πώς ένιωσε την πρώτη φορά που κράτησε αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της (pics)

«Η παλιά μου ζωή ήταν πολύ φορτωμένη. Εργαζόμουν σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζούσα στο κεντρικό Λονδίνο, μετά τη δουλειά πήγαινα πάντα για ένα ποτό. Μετά από δύο παιδιά και ένα διαζύγιο το πιθανότερο είναι ότι θα με βρείτε στο σπίτι να πίνω ένα φλυτζάνι τσάι ή έστω λίγο κρασί».

Η Alice έχει δύο παιδία: την Elfie και τον Hux. Πέρασε την εμπειρία της επιλόχειας κατάθλιψης, την ξεπέρασε και σήμερα μεγαλώνει μόνη της τα δύο της παιδιά συνεχίζοντας να είναι μια δραστήρια επαγγελματίας.

Μοιράζεται τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τις καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της με τις άλλες μαμάδες τόσο μέσα από το προσωπικό της blog όσο και μέσα από την ανάρτηση δημοσιεύσεων στο Instagram.

«Όταν γεννήθηκε η καρδιά μου δε γέμισε αυτόματα με συναισθήματα. Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή τρομοκρατήθηκα! Πριν γεννήσω συζητούσα για την έννοια του μωρού που είχα μέσα μου, αλλά ποτέ δεν είχα αντιληφθεί πραγματικά το τι σήμαινε να γεννηθεί. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα έπρεπε να εγκαταλείψω την καριέρα και τον ύπνο μου και να γίνω «σκλάβα» ενός μικροσκοπικού πλάσματος.

Τις πρώτες εβδομάδες της ζωής της αναφερόμουν στην Elfie μόνο ως «το μωρό». Δεν μπορούσα να πω το όνομά της, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω το γεγονός ότι αυτό το μωρό είχε έρθει στον κόσμο και ήμουν η μητέρα της. Ήταν μια περίεργη αίσθηση.

Σήμερα, συνειδητοποιώ πως αυτή είναι μια κοινή εμπειρία, ένα κοινό συναίσθημα για τις περισσότερες μητέρες. Δεν έχει σημασία ποια είσαι ή πόσο χρονών είσαι. Η εμπειρία της μητρότητας, τα συναισθήματα, είναι τα ίδια για όλες τις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο.

Τώρα πια κοιτάω τα παιδιά μου και σκέφτομαι πόση χαρά μου δίνουν, πόση αγάπη παίρνω από εκείνα, πόσο ευγνώμων είμαι που υπάρχουν στη ζωή μου!»

Δείτε φωτογραφίες από την καθημερινότητα της Alice με τα παιδιά της όπως της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved