Μαμά με τρία παιδιά περιγράφει τις ημέρες γρίπης της οικογένειας. Σας θυμίζει τον εαυτό σας; (pics)

Τα κρυολογήματα του χειμώνα απαιτούν να είσαι σούπερ – μαμά!

Μαμά με τρία παιδιά περιγράφει τις ημέρες γρίπης της οικογένειας. Σας θυμίζει τον εαυτό σας;  (pics)

«Βοήθησέ με μαμά», παρακαλούσε η μικρή Charlize τη μαμά της την ώρα που δεν μπορούσε να ανασάνει λόγω της «κλεισμένης» μύτης της ενώ ταυτόχρονα έβηχε και πονούσε ο λαιμός της.

Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά εκείνες τις ώρες της γρίπης ή της ίωσης, και ειδικά όσο είναι μικρά, αισθάνονται ανασφάλεια και φόβο για όλο αυτό που τους συμβαίνει. Η μαμά φυσικά είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει ή να κάνει ακόμα και… θαύματα!

Κάπως έτσι συνέβη και στην περίπτωση της Desiree Fortin, μόνο που εκείνη είχε να αντιμετωπίσει τη λοίμωξη επί τρία! Τέσσερα για την ακρίβεια αφού, εκτός από τα τρία παιδιά της, η γρίπη έστειλε στο κρεβάτι και τον άντρα της!

Διαβάστε πώς περιγράφει τον αγώνα της ενάντια στον βήχα και τα πονεμένα αυτιά στην προσωπική της σελίδα, «theperfectmom», στο Instagram:

«Έφυγα από τον παιδίατρο με δύο συνταγές: μια για κόκκινα μάτια και μια για λοίμωξη του αυτιού. Και τα τρία παιδιά μου παλεύουν με το κρύο τις τελευταίες δύο μέρες. Χθες βράδυ «ανέβασαν ταχύτητες»! Έβηχαν όλη νύχτα! Η καημένη η Charlize έκλαιγε επειδή ήταν δεν μπορούσε να αναπνεύσει από τη μύτη της και πονούσε κάθε φορά που έβηχε. Συνέχεια έλεγε «βοήθησέ με μαμά!». Καημένο μου πλασματάκι…

Σκέφτηκα ότι ο Jax ήταν στην πραγματικότητα εκείνος που αισθανόταν καλύτερα από τα τρία μου παιδιά αλλά έκανα εντελώς λάθος! Αυτός είναι που υποφέρει από τη μόλυνση του αυτιού και χρειάζεται τη θεραπεία με τον νεφελοποιητή. Σχεδόν κάθε φορά που ένα κρυολόγημα χτυπά το σπίτι μας, το ένα ή και τα τρία καταλήγουν να χρειάζονται αναπνευστική θεραπεία. Βοηθά στη διάσπαση της βλέννας και στην απόφραξη του αεραγωγού. Τα παιδιά γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και γενικά, κάνουν πολύ καλή δουλειά όταν χρειάζονται το νεφελοποιητή. Ήμουν πολύ περήφανη για τον Jax σήμερα.

Εκτός από τα άρρωστα παιδιά μας και ο φτωχός Ry έχει επίσης τελικά γρίπη.

Οι αρρώστιες μέρες είναι πάντα τόσο μεγάλες. Προσπαθώ να κρατήσω τα παιδιά μου απασχολημένα με διάφορες δραστηριότητες, ζεστό μπάνιο και φυσικά μια καλή ταινία που μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί και να χαλαρώσουμε!

Τελικά είμαι μια μαμά που παίρνω δυνάμεις από τις… ανοσίες μου!»

Σας θυμίζουν… κάποια όλα αυτά;!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved