Εσύ τι τύπος μαμάς είσαι;

Οι μαμάδες είναι μια κατηγορία από μόνες τους.

Εσύ τι τύπος μαμάς είσαι;

Ειδικά, τις ημέρες των Χριστουγέννων κάποιες είναι υπερβολικές και κάποιες άλλες πιο χαλαρές. Βέβαια, όλα τα κάνουν για τα παιδιά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή γι’ αυτό θέλουν όλα να είναι μοναδικά.

Η «δική μου Χριστουγεννιάτικη μαμά»

Eίναι αυτή που τα φτιάχνει όλα μόνη της με τα χεράκια της. Από διακοσμητικά για το σπίτι μέχρι φαγητά και γλυκά για να τρατάρει τους καλεσμένους.

Η «μαμά της παραμονής των Χριστουγέννων»

Είναι η μαμά που δεν θα πάει να κάνει τις αγορές της με την ησυχία της και θα το θυμηθεί την παραμονή των Χριστουγέννων που στα καταστήματα επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Αυτό, συνήθως δεν το κάνουν από τεμπελιά, αλλά επειδή οι υποχρεώσεις τους δεν τους επιτρέπουν να έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους.

Η «μαμά που έχει φροντίσει για να έχει»

Σε αντίθεση με τον παραπάνω τύπο μαμάς, η συγκεκριμένη μαμά μπορεί να σας κάνει ένα δώρο τα Χριστούγεννα που έχει αγοράσει στις εκπτώσεις του καλοκαιριού. Αυτή, δεν είναι η «τσιγγούνα» μαμά, αλλά η μαμά που είδε κάτι στις εκπτώσεις και σκέφτηκε πως θα της χρειαστεί τα Χριστούγεννα, αφού τότε μπορεί να μην έχει πολλά χρήματα, ή να μην βρει αυτό που πραγματικά θέλει.

Η μαμά «μαγεία των Χριστουγέννων»

Αυτή η μαμά είναι ικανή να φέρει τα Χριστούγεννα στο σπίτι από τον Οκτώβριο. Και σε αυτό δεν είμαστε υπερβολικοί, αφού πολλές μαμάδες στολίζουν νωρίς- νωρίς έτσι ώστε το σπίτι να μπει σε γιορτινό mood. Αυτό είναι κάτι που βοηθάει και στην ψυχολογία.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved