Αυτά τα δώρα θέλουν όλες οι μαμάδες για την Ημέρα της Μητέρας

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή όλοι ψάχνουν να βρουν τα κατάλληλα δώρα για την Ημέρα της Μητέρας, τα δώρα εκείνα που θα κάνουν τις απανταχού μανούλες να αισθανθούν καλύτερα και να χαμογελάσουν.

Αυτά τα δώρα θέλουν όλες οι μαμάδες για την Ημέρα της Μητέρας

Η απορία μου, όμως είναι η εξής: Εμάς μας ρώτησαν τι θέλουμε; Αν μπορούσα να απαντήσω με ειλικρίνεια στην παραπάνω ερώτηση, τότε θα έδινα στον αγαπημένο μου σύντροφο τις παρακάτω... πέντε επιλογές!

Εσείς, λοιπόν, (μικροί και μεγάλοι) που βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης δώρων, σίγουρα αξίζει να έχετε ρίξετε μια «ματιά» στα παρακάτω «έξυπνα» δωράκια! Να είστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν και με το παραπάνω τη μητέρα της ζωής σας!

1. Σιωπή: Δεν ζητάω πολλά! Θέλω απλώς να επιστρέψω στο σπίτι μου και να απολαύσω τη «μαγεία» της απόλυτης σιωπής! Θέλω λίγο χρόνο για να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου και να ηρεμήσω. Φέτος, λοιπόν, στις 13 Μαΐου θα σε ευγνωμονώ αν πάρεις τα παιδιά και επισκεφτείς για μερικές ώρες τους παππούδες, ένα πάρκο ή μια παιδική χαρά. Δώσε μου την ευκαιρία να χαθώ μες στη σιωπή!

mama doro giorti miteras 2

2. Φροντίδα: Αν θέλεις να μου κάνεις ένα δώρο με αξία, τότε χάρισέ μου μια… pampering εμπειρία! Οι επιλογές είναι πολλές: Από πακέτα για μασάζ και μανικιού-πεντικιούρ μέχρι ραντεβού στον δερματολόγο για καθαρισμό προσώπου και χαμάμ! Με λίγα λόγια, βοήθησέ με χαλαρώσω και να αισθανθώ «βασίλισσα» για μια μέρα!

3. Οικιακή βοήθεια: Μια ακόμη υπέροχη επιλογή δώρου που θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα είναι να μου δώσεις για μια ημέρα (ή και μια… εβδομάδα) την ευκαιρία ΝΑ ΜΗΝ ασχοληθώ με τις δουλειές του σπιτιού. Τι θα έλεγες αν μου έκανες μια ευχάριστη έκπληξη προσκαλώντας στο σπίτι μας μια… οικιακή βοηθό;

4. Γυναικεία βραδιά: Ξέρεις πως τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ και ότι πλέον, δεν έχω στη διάθεσή μου τον απαιτούμενο χρόνο για να βλέπω τις φίλες μου. Σπίτι, εργασία, παιδιά… Η καθημερινότητά μου είναι δύσκολη, για αυτό χρειάζομαι κάποιον να διοργανώσει την τέλεια γυναικεία βραδιά για εμένα! Ειδοποίησε τις φίλες μου και κάνε μου την τέλεια έκπληξη: Εννοείται, βέβαια, ότι εσύ το βράδυ θα μείνεις στο σπίτι για να προσέχεις τα παιδιά!

5. Ύπνος: Το πέμπτο υπέροχο δώρο που μπορείς να μου κάνεις είναι να με αφήσεις να… κοιμηθώ! Ετοίμασέ μου ένα «πλούσιο» πρωινό, πήγαινε τα παιδιά στην παιδική χαρά και άφησέ με να ξυπνήσω ήρεμη και κυρίως, ξεκούραστη!

Ναι, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να με βοηθήσεις να γιορτάσω την ημέρα της Μητέρας όσο πιο όμορφα γίνεται! Η απόφαση είναι δική σου!

Final promo box 01 1

Πηγή: www.mothersguidetosanity.com

Διαβάστε επίσης

Γιορτή της Μητέρας: Ιδέες για υπέροχα και οικονομικά δώρα

Τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε σε μια μαμά είναι αυτά (pics)

Γιορτή της Μητέρας: 25 οικονομικές και όμορφες ιδέες για δώρα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved