#mompower: Ποια είναι η κρυφή δύναμη μιας μαμάς; (vid)

Αλήθεια πώς θα νιώθατε αν τα παιδιά σας μιλούσαν για εσάς; Για το πώς σας βλέπουν; Για το ποια πιστεύουν ότι είναι η κρυφή σας δύναμη;

#mompower: Ποια είναι η κρυφή δύναμη μιας μαμάς; (vid)

Το Mothersblog.gr σε συνεργασία με τη FREZYDERM και με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, ρώτησαν 4 παιδιά για το ποια είναι η κρυφή δύναμη της μαμάς τους. Μέσα από την ενέργεια #mompower, απέδειξαν ότι κάθε μαμά έχει μια κρυφή δύναμη που την κάνει όχι απλά μοναδική στη ζωή του παιδιού της αλλά και αναντικατάστατη.

«Ποια είναι η κρυφή δύναμη της μαμάς σου;», «Ποια σούπερ ηρωίδα θα ήταν;», «Τι την κάνει ξεχωριστή;»

Τέσσερα παιδιά μιλούν για τη μαμά τους και μας αποκαλύπτουν την κρυφή της δύναμη, χωρίς ωστόσο οι ίδιες να τα ακούνε. Έπειτα, οι μαμάδες παρακολουθούν τα βίντεο με τα παιδιά τους και ακούνε όλα εκείνα που είπαν για αυτές.

Κάποιες γέλασαν, κάποιες ξαφνιάστηκαν και κάποιες δάκρυσαν. Ένα αρκετά συγκινητικό βίντεο που υπενθυμίζει σε όλες τις μαμάδες ότι σημασία δεν έχει τι σκέφτονται οι ίδιες για τον εαυτό τους και πόσο καλές είναι, αλλά τι σκέφτονται τα παιδιά τους για εκείνες.

Σήμερα το Mothersblog και η FREZYDERM, η εταιρία που κάνει από το 1986 τη διαφορά στην καθημερινότητα μιας μαμάς και που της παρέχει ποιοτικά προϊόντα για την περιποίηση και τη φροντίδα του παιδιού της αλλά και της ίδιας, γιορτάζουν την #mompower και την κρυφή της δύναμη με το παρακάτω βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved