Γιορτάζουν τη μητρότητα θηλάζοντας τα παιδιά τους (pics)

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, βρήκαμε μαμάδες που θέλησαν να γιορτάσουν αυτή τη μέρα θηλάζοντας τα παιδιά τους; Το αποτέλεσμα των φωτογραφιών; Απλά εντυπωσιακό!

Γιορτάζουν τη μητρότητα θηλάζοντας τα παιδιά τους (pics)

H Melina Nastazia για να τιμήσει την Γιορτή της Μητέρας, αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες θηλασμού που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια και που εστιάζουν στο πώς μια μαμά μπορεί να χαλαρώσει, να ηρεμήσει και να δείξει την αγάπη της στο παιδί της.

Ο θηλασμός είναι κάτι που έχει κοντά στην καρδιά της. Βρίσκει αρκετά εντυπωσιακό τον τρόπο με τον οποίο το σώμα μιας γυναίκας, μπορεί μεγαλώσει, να γεννήσει και να θρέψει ένα παιδί.

Μετά από τρία παιδιά, η ίδια γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι ο θηλασμός δεν είναι εύκολος ή απλός. Για αυτό το λόγο θέλησε να παρουσιάσει αυτές τις φωτογραφίες που δείχνουν τον θηλασμό και παράλληλα μια μαμά, σε διάφορα συναισθηματικά στάδια.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που υμνούν τη μητρότητα και την υπέροχη διαδικασία του θηλασμού, έτσι όπως τις δημοσίευσε η ίδια η Melina στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όλες οι φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

giorti miteras kentriki

Διαβάστε επίσης:

Πώς μπορείς να γίνεις μια καταπληκτική μαμά

Η ζωή μίας μαμάς που μένει στο σπίτι με ένα παιδί 2 χρόνων, μέσα από απίθανα σκίτσα

Οι μαμάδες έχουν μαγικές ικανότητες και αυτά τα σκίτσα το αποδεικνύουν περίτρανα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved