«Φρόντισε τον εαυτό σου!», το συγκινητικό γράμμα μιας μαμάς προς την κόρη της (vid)

Καταλαβαίνεις τη μαμά σου, μόνο όταν και εσύ η ίδια γίνεις μαμά

«Φρόντισε τον εαυτό σου!», το συγκινητικό γράμμα μιας μαμάς προς την κόρη της (vid)

Όταν προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα με τα παιδιά σου, τις καθημερινές τους δραστηριότητες και όταν προσπαθείς να καταλάβεις, τι ακριβώς συμβαίνει στον εαυτό σου. Και εκείνη τη στιγμή μόνο η μαμά σου, μπορεί να σου θυμίσει ποια πραγματικά είσαι. «Να φροντίζεις τον εαυτό σου», λέει και τότε συνειδητοποιείς πόσο δίκιο είχε! Στο παρακάτω γράμμα-βίντεο, μια μαμά εξηγεί την αγάπη της για τη -μέλλουσα μανούλα- κόρη της.

«Αγαπημένη μου Σάντια, ελπίζω να φροντίζεις τον εαυτό σου, οι σκέψεις μου είναι σε εσένα καθημερινά και καθώς φτάνεις τους στόχους σου, θα ήθελα κάτι να μοιραστώ μαζί σου.

Ξέρω ότι θα γίνεις μια υπέροχη μητέρα, αλλά υπάρχουν ακόμη τόσα πράγματα που δεν γνωρίζεις. Η μητρότητα σε αλλάζει, η ζωή σου δεν θα είναι το ίδιο σημαντική για εσένα, για αυτό ξεκουράσου τώρα και κοιμήσου καλά, γιατί από τη στιγμή που θα γεννηθεί το μωρό, δεν θα κοιμηθείς και δεν θα σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου.

Κάθε μέρα θα προσεύχεσαι για να βρίσκεσαι τριγύρω, σε κάθε επίτευγμα, σε κάθε χτύπημα, σε κάθε δάκρυ. Θα προστατεύεις το παιδί σου, με τη δύναμη που ποτέ δεν πίστευες ότι είχες. Θα υπάρξουν μέρες που θα αμφιβάλεις για τον εαυτό σου, αλλά η αγάπη θα σε κάνει να αναθεωρείς.

Εύχομαι να πάρεις την αγάπη (από το παιδί σου) που έδωσες εσύ σε εμένα όταν ήσουν παιδί και να θυμάσαι ότι θα πρέπει να φροντίζεις δύο. Ως μητέρα σου, θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σου ως σιωπηλή δύναμη, αν νιώθεις αδύναμη, θα είμαι γενναία για εσένα αν φοβηθείς και πάντα θα είμαι περήφανη για εσένα και χωρίς να έχει σημασία το που θα βρίσκεσαι, πάντα θα είσαι το παιδί μου.

Σου εύχομαι αγάπη... Να προσέχεις...
Η μαμά σου»

Διαβάστε επίσης:
«Αγαπημένη μου μανούλα...», ένα γράμμα αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες!

Το γράμμα που κάθε γονιός πρέπει να εκτυπώσει και να βάλει στο ψυγείο του

«Μαμά... Να είσαι εκεί όταν αγαπά η κόρη σου, να είσαι εκεί όταν πονά και όταν αποτυγχάνει»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved