Οδηγός επιβίωσης με ένα νήπιο-Πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς (βίντεο)

Τα παιδιά δεν έρχονται με οδηγίες χρήσεις και έτσι κάθε γονιός προσπαθεί να ανακαλύψει μέσα από την καθημερινότητα το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται και το τι πρέπει να κάνει ώστε να εξασφαλίσει τη σωστή τους ανάπτυξη και ασφάλεια.

Οδηγός επιβίωσης με ένα νήπιο-Πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς (βίντεο)

Πολλοί είναι εκείνοι οι γονείς που εύχονται να υπήρχε ένα βιβλίο που θα μπορούσε να τους δώσει συμβουλές για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν χρόνο με το χρόνο. Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, καθώς παιδί με παιδί και οικογένεια με οικογένεια διαφέρει και μάλιστα πολύ.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που κάνουν όλα τα παιδιά, πράγματα για τα οποία ένας γονιός δεν γνωρίζει από πριν ότι θα συμβούν. Ποια είναι αυτά;

Η blogger Esther Anderson, δημιούργησε ένα βίντεο με τίτλο: Οι κανόνες του νηπίου, θέλοντας να προειδοποιήσει-ενημερώσει τους νέους γονείς για το με τι θα έρθουν αντιμέτωποι.

Κανόνας Νο1: Οι μαρκαδόροι δεν θα μένουν μόνο μέσα στο χαρτί
Κανόνας Νο2: Αν δεν ξέρεις πώς κάνει ένα ζώο απλά σκέψου κάτι περίεργο
Κανόνας Νο3: Αν ένα μωρό σου δώσει ένα ψεύτικο τηλέφωνο πρέπει να μιλήσεις
Κανόνας Νο4: Πρόσεχε τι λες μπροστά του
Κανόνας Νο5: Πάντα θα σε βγάζουν ψεύτρα/τη
Κανόνας Νο6: Τη μια μέρα θα τους αρέσει το φαγητό και την άλλη όχι
Κανόνας Νο7: Αν είναι ήσυχα, σίγουρα κάτι σκαρώνουν

Δείτε παρακάτω το πολύ ωραίο και αστείο βίντεο. Οι μέλλουσες μαμάδες θα προετοιμαστείτε ενώ οι ήδη μαμάδες θα θυμηθούν κάτι από τη δική τους καθημερινότητα με το μικρό στο σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved