Οι μανούλες έχουν πάντα δίκιο! (βίντεο)

Μια μαμά είναι έμπνευση, μια μαμά είναι ζωή, μια μαμά είναι το στήριγμα σε κάθε δύσκολη στιγμή. Πάντα στέκεται διακριτικά και παρακολουθεί την εξέλιξη του παιδιού της και μόνο όταν εκείνο τη χρειαστεί τρέχει κοντά του.

Οι μανούλες έχουν πάντα δίκιο! (βίντεο)

Αυτό θέλει να δείξει η νέα καμπάνια της NIVEA, #Mama_Eixes_Dikio που μας παροτρύνει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μανούλες μας, την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε, πώς κορίτσια και γυναίκες όλων των ηλικιών, μοιράζονται τις συμβουλές των μαμάδων τους μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες. Εμπειρίες που κατάλαβαν ότι η μαμά τους είχε δίκιο. Εμπειρίες που μπορεί να βοηθήσουν και άλλα παιδιά να καταλάβουν την πραγματική αξία μιας μαμάς. Εμπειρίες που στο τέλος τις κάνουν να δακρύσουν από ευγνωμοσύνη προς τον άνθρωπο που τις έφερε στη ζωή!

Η καμπάνια της NIVEA ενθαρρύνει όλους εμάς να μοιραστούμε τις ιστορίες μας και την καλύτερη συμβουλή που πήραμε από τη μαμά μας και μας συντροφεύει μέχρι σήμερα. Για να γίνετε και εσείς μέρος αυτής της καμπάνιας δεν έχετε παρά να μπείτε στη στη σελίδα της NIVEA και να δημιουργήσετε ένα κολάζ με την καλύτερη συμβουλή που πήρατε ποτέ από τη μαμά σας ή να γράψετε τη συμβουλή της βάζοντας στο τέλος το hashtag #Mama_Eixes_Dikio.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved