Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της θέλει αδελφάκι! Τι του απαντάει η διάσημη μαμά!

Η Έλλη Κοκκίνου εκτός από μία πετυχημένη τραγουδίστρια είναι και μία ευτυχισμένη μαμά, η οποία αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της, στον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο.

Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της θέλει αδελφάκι! Τι του απαντάει η διάσημη μαμά!

Όπως όλα τα παιδιά, έτσι κι εκείνος, είναι σε μία ηλικία που θέλει αδελφάκι! Τι του απαντάει όμως η διάσημη μαμά του;

«Από μέσα μου λέω ωχ! Nα τα μας.... Τι να του πω; Του απαντάω ότι έχει τρία μεγαλύτερα αδέλφια, αλλά μου ανταπαντά ότι θέλει να είναι στο ίδιο σπίτι. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό για ένα παιδάκι, αλλά του εξηγώ ότι στο ίδιο σπίτι μπορούμε να έχουμε φίλους σου και μπορείς να δημιουργήσεις τόσο δυνατές φιλίες, σαν να είναι αδέλφια σου τα άλλα παιδάκια. Άλλωστε, οι φίλοι μας, πολλές φορές, μπορεί να είναι πιο κοντά από τα αδέλφια μας. Γιατί τους επιλέγουμε και μας επιλέγουν. Του απαντάω έτσι, γιατί δεν θέλω να αισθάνεται μόνος ή να έχει την αίσθηση του κενού μελλοντικά, αλλά να ξέρει ότι μπορεί να δημιουργήσει δυνατές σχέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Η ίδια μάλιστα μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν είναι αυστηρή σαν μαμά και αν του βάζει όρια.

«Ναι, βάζω. Υπάρχουν κάποια όρια που τα σέβεται ο γιος μου και δεν τα ξεπερνάει. Ξέρει, για παράδειγμα, ότι πρέπει να πάει για ύπνο στις 8.15, άντε 8.30, γιατί το πρωί τον ξυπνάω στις 7.00 για να πάει σχολείο. Του κάνω όμως και τα χατίρια. Είμαστε μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Όπως και το διάβασμα, πρέπει να γίνει όταν έρθει από το σχολείο, αλλιώς, αν γίνει αργότερα, θα κουραστεί. Κατά τα άλλα, δεν είμαι αυστηρή, ας πούμε στο φαγητό κλπ. Ας φάει όσο θέλει, δεν τον πιέζω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved