Φυσιολογικός τοκετός διδύμων: Η φωτογραφία μίας μαμάς λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα μωρά της

Η μαγεία του τοκετού εις διπλούν.

Φυσιολογικός τοκετός διδύμων: Η φωτογραφία μίας μαμάς λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα μωρά της

Instagram / monetnicolebirths

Μία μαμά στέκεται όρθια στη μέση του σαλονιού, κρατά την κοιλιά της και προσπαθεί να συγκεντρωθεί στην αναπνοή της. Οι συσπάσεις του τοκετού έχουν ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για τη γέννηση των δίδυμων μωρών της έχει ξεκινήσει. Αυτές οι στιγμές αποτυπώνονται στην παρακάτω φωτογραφία της Monet Nicole, η οποία ήταν παρούσα σε όλα τα στάδια του τοκετού.

egkymosyni-(2).jpg

Instagram / monetnicolebirths

«Διπλή μαγεία. Όσο μαγική στιγμή. Ήταν τόσο βαθιά συνδεδεμένη. Ήξερε που θα έπρεπε να γεννηθούν τα μωρά τους (παρά τα όσα της είχαν πει ήταν η δική της επιλογή). Ο πρωινός ήλιος ζέσταινε το δωμάτιο ενώ εκείνη είχε επικεντρωθεί στις συσπάσεις της στο δωμάτιό της. Γύρω της ήταν οι ακτίνες του ήλιου, τα φυτά της, τα παιχνίδια του νήπιου παιδιού της και η αγάπη του άντρα της. Τι υπέροχο μέρος για να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί. Τι υπέροχο μέρος για να γεννηθείς» έγραψε η Monet στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία.

Η Monet Nicole είναι μαία και φωτογράφος με πολλά χρόνια εμπειρίας. Έχει παρευρεθεί στις γεννήσεις εκατοντάδων παιδιών και το προφίλ της στο Instagram είναι ένα πολύ ξεχωριστό portfolio, γεμάτο με φωτογραφίες τοκετού.

Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν την ωμή ομορφιά της γέννας, χωρίς ωραιοποιήσεις και περιτυλίγματα.

https://www.instagram.com/p/CyGwRKYsUCW/

Συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της, η Monet μοιράζεται με τους ακολούθους της σκέψεις, εμπειρίες, ιστορίες μαμάδων. Οι φωτογραφίες της βέβαια μιλούν από μόνες τους. Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/Cx6seGTMt3W/
https://www.instagram.com/p/CwOVD9qLS0U/
https://www.instagram.com/p/CuVmyDStuho/
https://www.instagram.com/p/Cqy999QMKVR/

Τοκετός σε δίδυμα

Ο τοκετός των διδύμων μπορεί να γίνει με φυσιολογικά ή με τη μέθοδο της καισαρικής τομής, ανάλογα με το τι θέλει η μητέρα και εάν υπάρχουν ή όχι προβλήματα υγείας και επιπλοκές που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Ο τοκετός των διδύμων είναι συνήθως πρόωρος και οι πιθανότητες αυξάνονται μετά την 35η με 36η εβδομάδα κύησης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved