Πόσες φορές μέσα στην μέρα λέει ένα παιδί «μαμά» και πόσες «μπαμπά»;

Μαμά στο TikTok δείχνει πόσες φορές τα παιδιά της τη φωνάζουν μέσα στην ημέρα.

Πόσες φορές μέσα στην μέρα λέει ένα παιδί «μαμά» και πόσες «μπαμπά»;
Bigstock

«Μαμά», «μανούλα», «μανουλίτσα», «μαμ»... Σας ακούγονται οικεία όλα αυτά; Αυτή η γυναίκα κατάφερε να μετρήσει πόσες φορές μέσα στην ημέρα τα παιδιά της τη φωνάζουν. Θα εκπλαγείτε, αλήθεια!

Δύσκολη η μητρότητα

«Επιτέλους το κάνω», δημοσίευσε η μητέρα τριών παιδιών @leahova στο TikTok για το πείραμα που μόλις ξεκινούσε. «Θα δω πόσες φορές το παιδί μου λέει "μαμά" και πόσες φορές το παιδί μου λέει "μπαμπά"».

Αν είσαι γονιός και ειδικά αν είσαι μητέρα, τότε ξέρεις ήδη πώς θα καταλήξει αυτό το πείραμα, αλλά στάσου! Έχει πλάκα να δεις το βίντεο. Έτσι θα επιβεβαιώσεις αυτό που ήδη έχεις στο μυαλό σου.

«Μέχρι στιγμής είμαστε στα 23 "μαμά" και στο 0 "μπαμπά"», λέει η @leahova στο TikTok της. «Και κυριολεκτικά κρύβομαι στο μπάνιο γιατί με φώναζε ενώ προσπαθούσα να το ηχογραφήσω. Ήμασταν στα 17 "μαμά" όταν ξεκίνησα».

Ακούγεται σωστό. Φυσικά είναι υπέροχο να είσαι επιθυμητή και απαραίτητη—και φυσικά όλες αγαπάμε τα παιδιά μας! Αλλά κάποιες φορές αυτό το «μαμά» -ειδικά όταν επαναλαμβάνεται πολλές φορές μέσα στην ημέρα- είναι κουραστικό. Ποιος θα αντιληφθεί κάποια στιγμή ότι και η μανούλα χρειάζεται ένα μικρό... τόσο δα διαλειμματάκι.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved