Οι πιο περίεργες ιστορίες μητρότητας - Θα τις σκέφτεσαι όλη μέρα

Ο κόσμος είναι γεμάτος από καταπληκτικές ιστορίες ανθρώπων που έχουν επιτύχει αυτό που όλοι πίστευαν ότι ήταν αδύνατο. Αυτές οι μαμάδες έσπασαν όλα τα γνωστά σε εμάς εμπόδια!

Οι πιο περίεργες ιστορίες μητρότητας - Θα τις σκέφτεσαι όλη μέρα

Οι μαμάδες είναι δυνατές γυναίκες. Το ξέρουμε όλοι αυτό. Το να περάσεις εννέα μήνες εγκυμοσύνης είναι αρκετά δύσκολο, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού ως μητέρα. Μερικές μαμάδες κάνουν πραγματικά ασυνήθιστα πράγματα, πριν καν γεννήσουν. Θα δείτε πολλά παραδείγματα στο παρόν άρθρο.

Θα δείτε μαμάδες που περίμεναν πολύ περισσότερο από άλλες προτού γεννήσουν, ή μια άλλη μαμά που γέννησε οχτάδυμα, ενώ προηγουμένως είχε ήδη γεννήσει εξάδυμα!

perierges istories mitrotitas

Adriana Iliescu

Η Adriana γέννησε την κόρη της το 2005, σε ηλικία 66 ετών. Τότε ήταν η γηραιότερη μητέρα στον κόσμο που γέννησε. Τώρα 72 ετών, θέλει να αποκτήσει άλλο ένα.

Lina Medina

Η Lina ήταν το μικρότερο κορίτσι που γέννησε ποτέ μωρό. Ήταν μόλις πέντε ετών όταν γέννησε. Δεν είπε ποτέ σε κανέναν τι ή ποιος την οδήγησε στην εγκυμοσύνη. Ένα παιδί, γέννησε ένα παιδί! Συγκλονιστικό, και ανατριχιαστικό, είναι αυτονόητο τι είχε συμβεί στο κοριτσάκι!

Beulah Hunter

Είχε τη μεγαλύτερη εγκυμοσύνη, ήταν έγκυος 375 μέρες. Αυτός είναι περισσότερος από ένα χρόνο εγκυμοσύνης. Ουάου!

Dawn Brooke

Αυτή είναι μια άλλη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η γηραιότερη μητέρα στον κόσμο. Η Dawn νόμιζε ότι είχε καρκίνο, κάποιον όγκο στην κοιλιά, και έτσι πήγε να επισκεφτεί έναν γιατρό. Αποδείχθηκε ότι ήταν έγκυος! Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος και κατέληξε να γεννήσει στα 59α γενέθλιά της.

Natalie Suleman

Όλοι ξέρουν ποια είναι η μαμά, που γέννησε οκτάδυμα, ενώ είχε ήδη αποκτήσει εξάδυμα! Απίστευτο πραγματικά!

Με πληροφορίες από: lifebuzz.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved