Δίδυμες αδελφές γέννησαν γιους την ίδια ημέρα με λίγες ώρες διαφορά

Οι δίδυμες αδερφές Jill Justiniani και Erin Cheplak έφεραν στον κόσμο τους γιους τους στις 5 Μαΐου.

Δίδυμες αδελφές γέννησαν γιους την ίδια ημέρα με λίγες ώρες διαφορά
facebook / Erin Cheplak

Μεγαλώνοντας, οι πανομοιότυπες δίδυμες Jill Justiniani και Erin Cheplak έκαναν σχεδόν τα πάντα μαζί.

«Παίζαμε μαζί, κοιμόμασταν, τρώγαμε», λέει στο People.com η Jill, 30 ετών, από τη Yorba Linda της Καλιφόρνια. «Οι γονείς μας έλεγαν ότι είχαμε τη δική μας γλώσσα επικοινωνίας. Ακόμα και στην κούνια ήμασταν δίπλα – δίπλα κι όταν έβγαζα εγώ έναν ήχο, απαντούσε με έναν άλλο η Erin».

Πρόσφατα οι δύο αδελφές γέννησαν την ίδια μέρα, στο ίδιο νοσοκομείο και με λίγες ημέρες διαφορά. Συγκεκριμένα, καλωσόρισαν τους γιους τους, οι οποίοι είχαν το ίδιο βάρος, περίπου 3.200 γρ.

«Είναι λίγο περίεργο γιατί ποιες ήταν οι πιθανότητες να γεννήσουμε την ίδια μέρα; Κι όμως στη δική μας συνέβη», αναφέρει η Jill.

Οι δύο αδελφές σχεδίαζαν να μείνουν έγκυες την ίδια εποχή θεωρώντας το διασκεδαστικό αλλά δεν τους είχε περάσει καν από το μυαλό πώς θα γεννούσαν την ίδια μέρα.

didimes gennisan tin idia mera2

φώτο: facebook / Erin Cheplak

Η Jill ήταν προγραμματισμένο να γεννήσει με καισαρική στο Νοσοκομείο Kaiser Permanente στις 5 Μαΐου λόγω της θέσης του μωρού (ισχιακή προβολή). Το μωρό της Erin επρόκειτο να γεννηθεί στις 15 Μαΐου όμως το πρωί της 5ης Μαΐου, έσπασαν τα νερά.

Οι δύο αδελφές βρέθηκαν με τους συζύγους τους στο ίδιο δωμάτιο μέχρι την ώρα του τοκετού. Ο Οliver γεννήθηκε στις 6:39 μ.μ. και ο Silas ακολούθησε στις 23:31 μ.μ.

didimes gennisan tin idia mera1

φώτο: facebook / Erin Cheplak

Αφού πήραν εξιτήριο - την ίδια ημέρα πάντα -, επέστρεψε η καθεμία στο σπίτι της, σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών...

«Είναι μεγάλη ευλογία που είμαστε τόσο κοντά», λέει η Erin, η οποία ζούσε περίπου 45 λεπτά μακριά από την αδελφή της όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος.

didimes gennisan tin idia mera3

φώτο: facebook / Erin Cheplak

Μετακόμισε λοιπόν δίπλα της για να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους. Όπως λέει, αυτό είναι ευλογία και ελπίζει οι γιοι τους να έχουν την ίδια σχέση που έχει με τη δίδυμη αδελφή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved