Φωτογραφίες αποτυπώνουν τις στιγμές του τοκετού με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο

Οι φωτογραφίες της Eva Rose είναι ασπρόμαυρες, απλές και υπέροχες.

Φωτογραφίες αποτυπώνουν τις στιγμές του τοκετού με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο
Instagram / evarosebirth

Η φωτογράφιση τοκετού είναι μία πολύ ιδιαίτερη κατηγορία φωτογραφίας. Επαγγελματίες φωτογράφοι παρευρίσκονται στη διαδικασία της γέννας και απαθανατίζουν τις ιδιαίτερες στιγμές, από τις συσπάσεις μέχρι την πρώτη αγκαλιά και τον πρώτο θηλασμό.

Κάθε χρόνο διοργανώνονται διαγωνισμοί για να αναδειχθούν οι καλύτερες φωτογραφίες, ενώ τα social media έχουν επίσης βοηθήσει να αναγνωριστεί η δουλειά καλλιτεχνών ανά τον κόσμο.

Οι φωτογραφίες της Eva Rose

Η Eva Rose είναι επαγγελματίας φωτογράφος και μαία. Δουλεύει ως φωτογράφος τοκετού από το 1998 και έχει δώσει το «παρών» σε εκατοντάδες γέννες γυναικών. Όπως αναφέρει και η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, στόχος της είναι «να φέρει θετική ενέργεια και επίγνωση σε μία από τις πιο υπέροχες εμπειρίες ζωής».

Η Eva έχει 192 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και πάνω από 1.270 αναρτήσεις. Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram είναι ασπρόμαυρες και κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι ότι είναι απλές, αληθινές, ρεαλιστικές και υπέροχες.


https://www.instagram.com/reel/CYE-bbQo8M3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φωτογράφος απαθανατίζει κάθε στάδιο του τοκετού και αποτυπώνει στις φωτογραφίες της νέες μαμάδες, μωρά, μπαμπάδες. Κάθε στιγμή και μία μοναδική φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CXPA0D_qPoK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς διαλέξαμε μερικές από τις αγαπημένες μας και έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο φωτογραφικό άλμπουμ.

Δείτε το στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved