Μαμά θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και η φωτογραφία της κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ταυτόχρονος θηλασμός διδύμων και co-sleeping με δύο μωρά.

Μαμά θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και η φωτογραφία της κάνει το γύρο του διαδικτύου
Instagram / jennifer.mancuso

Η Jennifer Mancuso είναι μητέρα διδύμων και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται το δικό της ταξίδι της μητρότητας.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ξεπερνούν τις 52 χιλιάδες. Από τις φωτογραφίες της που έκαναν το γύρο του διαδικτύου είναι αυτή που τη δείχνει να κοιμάται ενώ παράλληλα θηλάζει τα μωρά της. Η Jennifer έγραψε τότε στο Instagram:

«Τα άυπνα βράδια ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι του να είμαι μαμά διδύμων και ειδικά όταν θήλαζα και τις δύο αποκλειστικά . Στους τέσσερις με πέντε μήνες βρήκα έναν τρόπο για να μπορώ να κοιμηθώ και να θηλάζω και τις δύο ταυτόχρονα. Είναι η τεχνική των δύο πλευρών.

Αυτό είναι εφικτό μόνο όταν τα μωρά είναι αρκετά μεγάλα για να κρατάνε μόνα τους το κεφαλάκι τους και δίνουν έτσι και τη δυνατότητα στη μαμά να ξεκουραστεί για λίγο. Τα μωρά κοιμούνται πολύ πιο εύκολα και είναι και κοντά στη μαμά.

Η έλλειψη ύπνου είναι κάτι πραγματικό. Προκαλεί αλλαγές στη διάθεση, εξασθενημένο ανοσοποιητικό, προβλήματα μνήμης, συγκέντρωσης και κριτικής σκέψης. Για μέρες ολόκληρες τα μωρά ήταν προσκολλημένα πάνω μου και ο μόνος τρόπος να κοιμηθώ αξιοπρεπώς για λίγο ήταν να κοιμηθώ και με τις δύο μαζί.

Για τέσσερις περίπου μήνες, το να κοιμάμαι με αυτόν τον τρόπο ήταν ο μόνος τρόπος να τις θηλάζω και να τις βάζω για ύπνο με επιτυχία. Ξεκίνησα να μοιράζομαι το ταξίδι μου στο Instagram γιατί ήθελα και οι άλλες μαμάδες που βρίσκονται σε αυτό το πολύ δύσκολο κεφάλαιο να ξέρουν ότι δεν είναι μόνες και ότι τα πράγματα γίνονται καλύτερα.»

mama thilasmos didumwn pot 2

Η Jennifer έχει δημοσιεύσει πολλές ακόμα φωτογραφίες που τη δείχνουν να θηλάζει τις κόρες της αλλά και φωτογραφίες από τον τοκετό της. Δείτε μερικές από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved