«Αυτό ήταν το σπίτι σου για 38 εβδομάδες και 6 μέρες. Εκεί ένιωθες ασφαλής»

Η Astrid, μητέρα δύο παιδιών, μιλάει με ειλικρίνια για όσα νιώθει και σκέφτεται. 

«Αυτό ήταν το σπίτι σου για 38 εβδομάδες και 6 μέρες. Εκεί ένιωθες ασφαλής»
Instagram / luptits

«Υπάρχουν μέρες που νιώθω απέχθεια για το ίδιο μου το σώμα ή που νιώθω άβολα με το εαυτό μου, τις μέρες αυτές όμως υπενθυμίζω στον εαυτό μου πόσο υπέροχο και δυνατό είναι το γυναικείο σώμα. Κατάφερα να δημιουργήσω έναν άνθρωπο. Κατάφερα να δώσω ζωή. Αυτό ήταν το σπίτι σου για 38 εβδομάδες και 6 μέρες. Εκεί αισθανόσουν ασφαλής, έτρωγες, έκανες τις πρώτες σου κινήσεις.

Η ανάρρωση ήταν επίπονη, ο θηλασμός ήταν επίπονος. Αυτή είμαι εγώ. Με το γάλα συνεχώς να ρέει. Κάθε φορά που κοιτάζω το σώμα μου, το μόνο που βλέπω είναι οι ραγάδες στην κοιλιά μου, στα πόδια, στους γλουτούς. Κάποιες γυναίκες είναι τυχερές και δεν βγάζουν ούτε μία ραγάδα. Εγώ δεν ήμουν και δεν είμαι μία από αυτές. Το σώμα μου δεν θα είναι πια το ίδιο. Θα έχω αυτά τα σημάδια και μαθαίνω να τα αγαπώ γιατί είναι μία υπενθύμιση της πρώτης μου εγκυμοσύνης, ενός νέου ταξιδιού, μίας νέας ζωής».

mama soma meta ton toketo anartiseis 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / luptits

Η παραπάνω ανάρτηση ανήκει στην Astrid, μητέρα δύο παιδιών. Η Astrid μιλάει με ειλικρίνεια για όσα νιώθει και σκέφτεται. Η φωτογραφία της είναι ρεαλιστική, δυνατή και αποτυπώνει την ατόφια ομορφιά του γυναικείου σώματος.

Η νεαρή μητέρα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της στα κοινωνικά μέσα ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Το να σε κουβαλάω για 38 εβδομάδες και 6 μέρες ήταν η πιο φανταστική εμπειρία που είχα ποτέ. Κάθε αλλαγή στο σώμα μου τους τελευταίους μήνες, άξιζε και με το παραπάνω. Μου λείπει η αίσθηση να σε νιώθω να κουνιέσαι στην κοιλιά μου».

mama soma meta ton toketo anartiseis 4

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / luptits

Σε ανάρτησή της λίγο πριν το τοκετό γράφει: «Η στιγμή σε περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή»

mama soma meta ton toketo anartiseis 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / luptits

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταγράφει και μοιράζεται το ταξίδι της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Σήμερα, η Astrid έχει δύο κόρες, με το νεότερο μέλος της οικογένειας να έχει γεννηθεί τον περασμένο Οκτώβρη.

mama soma meta ton toketo anartiseis 2

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / luptits

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε με αφορμή τα 10 χρόνια Mothersblog.gr

mothersblog afieroma
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved