Μαμά δημιουργεί έναν παραμυθένιο κόσμο για τα παιδιά της μέσα από φωτογραφίες

Η πολύτεκνη Meg φωτογραφίζει τα πέντε της παιδιά σε παραμυθένια σκηνικά.

Μαμά δημιουργεί έναν παραμυθένιο κόσμο για τα παιδιά της μέσα από φωτογραφίες
Instagram / meg_nlo

Όταν έρχεται το νέο μέλος στην οικογένεια οι γονείς τραβούν αμέτρητες φωτογραφίες, απαθανατίζοντας τις πρώτες στιγμές του μωρού και όλα τα ορόσημα όσο αυτό μεγαλώνει: τα πρώτα βήματα, τις πρώτες λέξεις. Αυτές οι φωτογραφίες και τα άλλα τόσα βίντεο αποκτούν με τα χρόνια ανεκτίμητη αξία για τους γονείς αλλά και για το ίδιο το παιδί.

Η Meg Loeks είναι μητέρα πέντε παιδιών και επαγγελματίας φωτογράφος και ακριβώς αυτό κάνει και για τη δική της οικογένεια. Η νεαρή μητέρα από την περίοδο που ήταν έγκυος, τραβούσε αμέτρητες φωτογραφίες, μια παράδοση που συνεχίζει όσο τα παιδιά της μεγαλώνουν.

Αυτό ωστόσο που κάνει ιδιαίτερες τις φωτογραφίες της είναι ότι έχουν στοιχεία παραμυθιού. Με τα ευφάνταστα σκηνικά και κουστούμια η Meg δημιουργεί έναν παραμυθένιο κόσμο και μέσα σε αυτόν φωτογραφίζει τα παιδιά της όσο μεγαλώνουν.

Στην παρακάτω φωτογραφία για παράδειγμα η νεαρή μητέρα έχει απαθανατίσει μία από τις κόρες της με την γάτα της οικογένειας και δεκάδες pancakes.

mama paramuthenies fotografies paidia 23

Σε μια άλλη όλη η οικογένεια ποζάρει στον φακό με στολές πουλερικών και φόντο το χιονισμένο τοπίο.

mama paramuthenies fotografies paidia 18

Τις φωτογραφίες δημοσιεύει η Meg και στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Οι διαδικτυακοί της φίλοι ξεπερνούν τις 348 χιλιάδες και κάθε ανάρτησή της συγκεντρώνει χιλιάδες likes.


https://www.instagram.com/p/Cakco_cJXM9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Meg στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved