Οικογένεια: Όταν από δύο γίνεστε τρεις - Υπέροχες φωτογραφίες

Ζευγάρια φωτογραφίζονται με το νεογέννητο μωρό τους.

Οικογένεια: Όταν από δύο γίνεστε τρεις - Υπέροχες φωτογραφίες
Instagram / magdanatanekfotografia

Ο ερχομός ενός μωρού αλλάζει τις προτεραιότητες, την καθημερινότητα και γενικότερα τη ζωή ενός ζευγαριού. Η οικογένεια μεγαλώνει και αυτές οι πρώτες φωτογραφίες λίγο μετά τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας, είναι από τις πιο ξεχωριστές.

Σε αυτό έχει συμβάλλει και ότι τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο τρόπος που γίνεται η φωτογράφιση νεογέννητων. Είθισται τα μωρά να φωτογραφίζονται από επαγγελματίες φωτογράφους κυρίως σε στούντιο με συγκεκριμένα σκηνικά και ρούχα. Το αποτέλεσμα είναι εμφανώς επιτηδευμένο και για αυτόν ακριβώς το λόγο πολλοί είναι οι φωτογράφοι τα τελευταία χρόνια που επιλέγουν να φωτογραφίσουν τα μωρά στο σπίτι, με φυσικό φωτισμό, μίνιμαλ ρούχα και χωρίς ιδιαίτερα σκηνικά.

Μία από αυτές και η φωτογράφος Magda Natanek με έδρα την Πολωνία. Η Magda φωτογραφίζει νεογέννητα και νέους γονείς στο σπίτι τους και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Οι φωτογραφίες της είναι μίνιμαλ, αποτυπώνουν συναισθήματα και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τα γήινα. Μαμάδες που κρατούν τρυφερά τα μωρά τους αγκαλιά, μπαμπάδες που κοιτάζουν τα νεογέννητα και λιώνουν, οικογένειες δεμένες σαν μία γροθιά.


https://www.instagram.com/p/CXLiMuDs8P8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι Magda φωτογραφίζει δεν φωτογραφίζει μόνο μωρά αλλά και οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά.


https://www.instagram.com/p/CW3BtRbM3y9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολλές από τις φωτογραφίες της, τις δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από αυτές που αποτυπώνουν τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved