Tips για μαμάδες: Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κόψετε το λάχανο (vid)

  • Λάχανο: Τα οφέλη του για την υγεία μικρών και μεγάλων
  • Πώς να κόψετε το λάχανο εύκολα και γρήγορα;
Tips για μαμάδες: Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κόψετε το λάχανο (vid)
unsplash.com / Heather Ford

Το λάχανο ανήκει στην οικογένεια των σταυρανθών λαχανικών και είναι ένα πολύ θρεπτικό λαχανικό για την υγεία μικρών και μεγάλων. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη K, κάλιο και ασβέστιο και μάλιστα ένα φλιτζάνι λάχανο περιέχει την ίδια ποσότητα ασβεστίου με μισό φλιτζάνι γάλα. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη C που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και η συχνή κατανάλωσή του έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει από διάφορες μορφές καρκίνου.

Επίσης, έρευνες έχουν δείξει ότι το λάχανο συμβάλλει στην μείωση και τη πρόληψη της κυτταρίτιδας και η περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Κ που αναφέρουμε και παραπάνω συμβάλλει στην υγεία του νευρικού συστήματος.

laxano kopsimo 2

Πηγή φωτογραφίας: unsplash.com / Monika Grabkowska

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να κόψετε το λάχανο

Το λάχανο συνήθως το τρώμε σε σαλάτες συνδυάζοντάς τα με άλλα λαχανικά ή διαφορετικής κατηγορίας τρόφιμα. Το κόψιμό του μπορεί να σας φαίνεται μπελαλίδικο, αυτό όμως ίσως γιατί δεν ξέρετε τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο.

Τη λύση δίνει το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές. Πρώτα κόβετε το λάχανο σε μικρότερα κομμάτια και μετά χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο μαχαίρι, σε μικρότερα για να χρησιμοποιήσετε το λάχανο στις σαλάτες σας.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved