Μάρα Ζαχαρέα: «Πιστεύω πως υπήρξαν στιγμές που έλειψα στα παιδιά μου»

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι η ζωντανή απόδειξη ότι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα μπορεί να συνδυάσει και την οικογένεια, μεγαλώνοντας όπως θέλει τα παιδιά της.

Μάρα Ζαχαρέα: «Πιστεύω πως υπήρξαν στιγμές που έλειψα στα παιδιά μου»

Η ίδια, σε συνέντευξή της, παραδέχεται ότι στην καθημερινότητα της οικογένειας υπήρξαν στιγμές που έλειψε από τα παιδιά της, όμως όπως αποκαλύπτει, δεν γκρίνιαξαν ποτέ.

«Σε γιορτές γενέθλια εκδηλώσεις, αγώνες στα σχολεία ρύθμιζα έτσι το χρόνο για να είμαι πάντα παρούσα. Στην καθημερινότητα πιστεύω πως υπήρξαν στιγμές που έλειψα στα παιδιά όμως δεν γκρίνιαξαν ποτέ. Όταν τα παιδιά βιώνουν από μικρά μια συγκεκριμένη κατάσταση, μαθαίνουν να ζουν με αυτήν» λέει η δημοσιογράφος στο people και συνεχίζει γυρνώντας τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα το 1996 όταν ήταν έγκυος στον γιο της.

Όπως αποκάλυψε ήταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και βρισκόταν όρθια έξω από τη Ρηγίλλης, καλύπτοντας το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στην κόρη της, όταν ήταν ακόμα τριών μηνών, πετάχτηκε από τον ύπνο της στις 4 τα ξημερώματα καθώς έπρεπε λόγω ρεπορτάζ να τρέξει στην Εκάλη για τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Μάρα Ζαχαρέα αποκαλύπτει: «Δεν σταμάτησα καθόλου να εργάζομαι... Μπορώ να πω πως φέτος μεγαλύτερο άγχος έχω για τις Πανελλήνιες (σ.σ. ο γιος της Βασίλης πάει στη Γ' Λυκείου και η κόρη της στη Β' Γυμνασίου), όπως κάθε μαμά, παρά για το δελτίο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved