Απίθανες φωτογραφίες πριν και μετά την εγκυμοσύνη

Μια μαμά μας φωτογραφίζεται στην ίδια πόζα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και μετά τον τοκετό, κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό της.

Απίθανες φωτογραφίες πριν και μετά την εγκυμοσύνη

Η Vitalia Boyko ακολουθείται πάνω από 102.000 χρήστες στο Instagram και όχι άδικα. Ο λογαριασμός της είναι εντυπωσιακός και οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν, ανάμεσα σε πολλές φωτογραφίες Influencer μαμάδων.

Η νεαρή μαμά αποφάσισε να φωτογραφήσει την φουσκωμένη της κοιλίτσα σε διάφορες πόζες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και έπειτα, έχοντας στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κορούλα της αναδημιούργησε τις ίδιες φωτογραφίες, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όλες οι φωτογραφίες της είναι υπέροχες και όλες μοναδικές.

Στον λογαριασμό της θα δει κανείς εκτός από αυτές τις φωτογραφίες, εικόνες από την οικογένειά της. Μάλιστα σε κάποιες δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει και το photoshop για να τις κάνει ακόμη πιο ατμοσφαιρικές, ακόμη πιο όμορφες και πιο ιδιαίτερες.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης για εκείνη όπως αναφέρει σε κάποιες από τις αναρτήσεις της ήταν η καλύτερη που έχει ζήσει στη ζωή της. Και αυτό αποτυπώνεται στις εικόνες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram.

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες της παρακάτω και αν είστε έγκυος, μιμηθείτε τη και απαθανατίστε τον εαυτό σας με φουσκωμένη κοιλίτσα και έπειτα κρατώντας αγκαλιά το μωρό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved