Όλγα Φαρμάκη: 5 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η εγκυμοσύνη της πάει πολύ

Η Όλγα Φαρμάκη μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Όλγα Φαρμάκη: 5 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η εγκυμοσύνη της πάει πολύ

Τον περασμένο Σεπτέμβρη και ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του συντρόφου της, η Όλγα Φαρμάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μία υπέροχη ανάρτησή της στο Instagram.

"Parents to be ?? Nα σε χαιρόμαστε αγάπη μου"

Η blogger, επιχειρηματίας και μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία με την ίδια να βρίσκεται στην αγκαλιά του συντρόφου της, Σταύρου Μαντόπουλου, κρατώντας το υπερηχογράφημα. Όπως αποκάλυψε τότε, διένυε ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

olga farmaki egkyos 1

Η μέλλουσα μαμά ανυπομονεί για τον ερχομό του μωρού της το οποίο αναμένεται να φέρει στον κόσμο τέλη Ιανουαρίου. Όπως είχε αποκαλύψει τον περασμένο Νοέμβριο σε Instagram-ική συνέντευξη στο Queen.gr, περιμένουν κοριτσάκι το οποίο και θα πάρει το όνομα της πεθεράς της, Μαρία-Φλωρέττα.

Η Όλγα Φαρμάκη είναι ζευγάρι με τον Σταύρο Μαντόπουλο τα τελευταία 2,5 χρόνια και προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τους τελευταίους μήνες, το μοντέλο έχει ανεβάσει ελάχιστες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα, όλες όμως είναι υπέροχες και αποδεικνύουν ότι η εγκυμοσύνη της πάει πολύ. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved