Χιουμοριστικά σκίτσα για τη μητρότητα που κάνουν κάθε μαμά να ταυτιστεί

Μαμά περιγράφει την καθημερινότητα με τα παιδιά μέσα από απολαυστικά σκίτσα κι σίγουρα ταυτιζόμαστε μαζί της.

Χιουμοριστικά σκίτσα για τη μητρότητα που κάνουν κάθε μαμά να ταυτιστεί

Η Natasha, γνωστή στα social media και ως Heartily Art, είναι μία μητέρα δύο κοριτσιών που λατρεύει να δημιουργεί σκίτσα με όσα όλα ζει στην καθημερινότητά της. Τα δύο της παιδιά πρωταγωνιστούν πλέον σε αυτήν και είναι η πηγή της έμπνευσή της.

Η καλλιτέχνης δημιουργεί απίθανα σκίτσα που περιγράφουν με χιουμοριστικό και ειλικρινή τρόπο την καθημερινότητα ενός γονιού, από τη βόλτα εκτός σπιτιού, μέχρι το τάισμα και την ρουτίνα ύπνου του μωρού.

"Όταν ήμουν σε άδεια μητρότητας μετά τη γέννηση της δεύτερής μου κόρης, ήμουν στο σπίτι για μήνες και ασχολούμουν μόνο με τα παιδιά. Ήταν υπέροχο που είχα αυτόν τον χρόνο μαζί τους, αλλά ένιωθα ταυτόχρονα και την ανάγκη να κάνω κάτι δημιουργικό" αναφέρει η Natasha στο boredpanda.com για το πώς ξεκίνησε να δημιουργεί αυτά τα σκίτσα. "Όταν βίωνα αστείες καταστάσεις με τα παιδιά, τις έγραφα και κάποιες φορές τις μοιραζόμουν με τους φίλους μου για να γελάσουμε. Μία μέρα αποφάσισα να τις ζωγραφίσω και ξαφνικά αποφάσισα να κάνω και ένα Instagram account για να τα μοιραστώ. Δεν περίμενα ότι θα εξελισσόταν τόσο πολύ."

Σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά τις πρώτες αναρτήσεις της, η Natasha μετράει πάνω από 15 χιλιάδες ακολούθους. Όπως αναφέρει στη συνέντευξή της στο boredpanda.com, τα σκίτσα της βοήθησαν και την ίδια να αντιμετωπίσει στρεσογόνες καταστάσεις και χαίρεται που νιώθει ότι βοηθάει και άλλους γονείς.

Δείτε κάποιες από τα απολαυστικά σκίτσα της Natasha στην gallery που ακολουθεί. Σίγουρα θα ταυτιστείτε, εάν όχι με όλα, με τα περισσότερα!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @heartilyart

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved