Μαμά δείχνει σε σκίτσα πώς είναι η καθημερινότητά της με δύο παιδιά (pics)

Άμα έχετε δεύτερο παιδί είναι σίγουρο ότι σε πολλά από αυτά τα σκίτσα θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας.

Μαμά δείχνει σε σκίτσα πώς είναι η καθημερινότητά της με δύο παιδιά (pics)

Η Maria Gorbunova, είναι καλλιτέχνιδα από τη Ρωσία. Ασχολείται με το σχέδιο επαγγελματικά αρκετά χρόνια και εκτός από πορτραίτα και καρικατούρες της αρέσει να αποτυπώσει σε χιουμοριστικά σκίτσα την καθημερινότητά της με τα παιδιά.

Πρόσφατα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, ωστόσο στον λογαριασμό της στο Insragram δεν έχει - προς το παρόν τουλάχιστον- δημοσιεύσει σκίτσα με το πώς έχει αλλάξει η ζωή της με τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού.

Γι΄ αυτό θα αρκεστούμε σε προηγούμενα σκίτσα της, όπου με χιούμορ δείχνει στιγμές με τα δύο παιδιά της οι οποίες είναι πολύ γνώριμες σε όλες τις μαμάδες (ακόμα και σε εκείνες με ένα παιδί).

Ποια δεν θυμάται ( αν δεν τα ζει ακόμα) τα ξενύχτια, την ώρα του μπάνιου που εξελίσσεται σε μαραθώνιο, την ώρα του φαγητού που θυμίζει πεδίο μάχης, τη βόλτα με τα παιδιά που μόνο ήρεμη και ήσυχη δεν είναι.

Κοινώς, αποτυπώνει με το δικό της στιλ, όσα βιώνουν καθημερινά οι γονείς με τα παιδιά τους. Γι’ αυτό και τα σκίτσα της είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Γιατί είναι ρεαλιστικά, ειλικρινή και χιουμοριστικά.

Απολαύστε τα στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram@ mary_chemi

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved