5 συμβουλές για να μην ξεχάσεις το σεξ μετά το παιδί

Γιατί και οι μαμάδες έχουν ψυχή

5 συμβουλές για να μην ξεχάσεις το σεξ μετά το παιδί

Η γέννηση ενός μωρού αποτελεί αδιαμφισβήτητα την έναρξη μιας νέας οικογενειακής πραγματικότητας, η οποία πέρα από μεγάλη χαρά μπορεί να σου χαρίσει και μια.. απόσταση από την προσωπική σου ζωή. Το άγχος και οι νέες ευθύνες μπορεί να σε απομακρύνουν από την σεξουαλική σου ζωή κάτι που φυσικά δεν πρέπει να συμβεί.

Πώς θα το φροντίσεις;

  1. Μην περιοριστείτε μόνο στο δωμάτιο

Είναι πολύ βασικό να δώσεις μια νότα ανανέωσης στη σεξουαλική σου ζωή μετά την «περίοδο ξηρασίας» που βίωσες και τι πιο ανανεωτικό από την αλλαγή του τόπου (και του χρόνου που θα δούμε αργότερα); Φυσικά, η επιλογή του υπνοδωματίου που κοιμάται το μωρό ως χώρος επανένωσης δεν είναι και η καλύτερη ενώ το σαλόνι ή το μπάνιο είναι ιδανικά για τις καυτές στιγμές που αναπολείς.

  1. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία

Και τώρα περνάμε στο κομμάτι «χρόνος». Είναι λογικό να μην μπορείς πλέον να εκμεταλλευτείς τις ώρες της νύχτας που κάποτε επιδιδόσουν σε μαραθωνίους σεξ κι αυτό γιατί είτε υπάρχει ένα μωρό στο ίδιο δωμάτιο είτε το μωρό αυτό ξυπνάει ακαθόριστα και μπορεί να χαλάσει ό,τι όμορφο πήγες να ξεκινήσεις. Οπότε, ακόμα και ο μεσημεριανός ύπνος του μωρού ή ένα απόγευμα που έχει πάει στην αδερφή σου, είναι άκρως εκμεταλλεύσιμα.

  1. Μαζί στο μπάνιο

Το μπάνιο αποτελεί μια καθημερινή διαδικασία η οποία «τρώει» έτσι κι αλλιώς έναν ορισμένο χρόνο από τα πρωινά ή τα απογεύματά σας. Έτσι, μια καλή και εκμεταλλεύσιμη ευκαιρία είναι να απολαύσετε αυτόν τον χρόνο μαζί και γιατί όχι.. απροειδοποίητα.

  1. Δώσε την απαραίτητη σημασία στα μικρά πράγματα

Ακόμα και στο γεγονός ότι το βράδυ ξαπλώνετε μαζί, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε καμία αξία για εσένα. Ένα ολιγόλεπτο μασάζ, ένα μικρό λουλούδι από μέρους του ή ακόμα και η προετοιμασία του Κυριακάτικου πρωινού μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα για να έρθετε και πάλι πιο κοντά. Μόνο θέληση χρειάζεται.

  1. Προετοιμάστε το έδαφος

Εκείνη την ώρα που εσύ κοιμίζεις το μωρό ενώ εκείνος βρίσκεται στο γραφείο, το τελευταίο πράγμα που περνάει από το μυαλό σου είναι να επικοινωνήσεις μαζί του και μάλιστα ερωτικά. Κι όμως, ένα άκρως σεξουαλικό μήνυμα που θα τον προετοιμάζει για την ερωτική σου διάθεση ή τα βραδινά σου σχέδια μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Διαβάστε επίσης:
Ισχύει πώς η πρώτη ερωτική εμπειρία καθορίζει τη μετέπειτα σεξουαλική ζωή;

Κάθε πότε πρέπει να κάνουμε σεξ;

Είναι φυσιολογικό να χρησιμοποιούμε βοηθήματα στη σεξουαλική μας ζωή;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved