Δηλώνει ενθουσιασμένη που θα σταματήσει το θηλασμό και δεν φοβάται να το παραδεχτεί

Για τις μητέρες που αποφασίζουν να θηλάσουν, ο θηλασμός αποδεικνύεται η καλύτερη εμπειρία της ζωής τους.

Δηλώνει ενθουσιασμένη που θα σταματήσει το θηλασμό και δεν φοβάται να το παραδεχτεί

Αγαπούν κάθε δευτερόλεπτο από τη διαδικασία του θηλασμού και προτρέπουν και όλες τις νέες μητέρες να θηλάσουν. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που ναι μεν θηλάζουν αλλά δεν είναι ενθουσιασμένες από την εμπειρία, είτε γιατί έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ είτε γιατί έχουν κουραστεί. Αυτές λοιπόν οι μαμάδες αισθάνονται λιγότερο άνετα να εκφράσουν δημόσια τα αληθινά συναισθήματά τους, λόγω των αντιδράσεων που μπορεί να υπάρξουν.

mother

Δεν ισχύει όμως αυτό για την Kylie Ostle η οποία μετά από τρία παιδιά τα οποία θήλασε, επιτέλους δηλώνει ενθουσιασμένη που σταματά το θηλασμό. Δεν προσποιείται καθόλου ότι στεναχωριέται και το κυριότερο, ελάχιστα την ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι.

«Υπάρχει κάτι που θέλω να βγάλω από μέσα μου για το θηλασμό. Την περίοδο που θήλαζα, ένοιωθα πώς είχα τρελαθεί λόγω των ορμονών», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Kylie Ostle .

Ακόμη και για εκείνες που είχαν τις καλύτερες εμπειρίες, ο θηλασμός είναι δύσκολος και η Kylie δεν θεωρεί τον εαυτό της μία από τις τυχερές. «Αυτή την εβδομάδα θήλασα για τελευταία φορά... Θέλω τριαντάφυλλα (παιώνιες που είναι και η εποχής τους ),θέλω κάποιο μετάλλιο»,έγρεψε με περιπαικτική διάθεση η Kylie.

Μετά από τρία χρόνια που θήλαζε τα παιδιά της, αποζητά μια αναγνώριση για όλα αυτά που πέρασε η ίδια αλλά και το σώμα της. «Έχω θηλάσει για πάνω από τρία χρόνια, έχω μείνει έγκυος τρεις φορές θέλω λοιπόν μια παρέλαση προς τιμήν μου! Αισθάνομαι επιτέλους ελεύθερη !!!!!!! Αυτό είναι όλο», πρόσθεσε με χιούμορ η ευτυχισμένη μητέρα.

Διαβάστε επίσης

«Ο θηλασμός είναι ΤΟΣΟ δύσκολος»-Η ειλικρινής παραδοχή μιας μητέρας
Μαμά θηλάζει ακόμη την 5 ετών κόρη της και υπερασπίζεται την απόφασή της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved