4 makeup tutorials που μπορεί μια μαμά να ολοκληρώσει μέσα σε μόλις 10 λεπτά (vid)

Αν και μου αρέσει πολύ να κοιτάζω στο Youtube διάφορα makeup tutorials, όταν βρίσκομαι σε κάποιο εμπορικό κέντρο προσπερνώ τα καταστήματα καλλυντικών, μιας και δεν βρίσκω ποτέ το χρόνο ή δεν παρακινούμαι να βαφτώ το πρωί πριν φύγω από το σπίτι.

4 makeup tutorials που μπορεί μια μαμά να ολοκληρώσει μέσα σε μόλις 10 λεπτά (vid)

Έχοντας να ετοιμάσω ένα επτάχρονο που θέλει σχεδόν καθημερινά πλεξούδες, κοτσιδάκια και διάφορα άλλα μπελαλίδικα χτενίσματα, ως μαμά θεωρώ χρονοβόρα διαδικασία το να βάλω make up, πούδρα, μολύβι στα μάτια, μάσκαρα, ρουζ, κραγιόν, κλπ.

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Ευτυχώς όμως με τη βοήθεια κάποιων γρήγορων βίντεο στο διαδίκτυο και τη βοήθεια όλων αυτών των κοριτσιών που έχουν κάνει τη «διατριβή» τους επάνω στο θέμα «Ομορφιά», κατάφερα να βρω βιντεάκια με tutorials για γρήγορο μακιγιάζ και έτσι τα πρωινά μου, και αφιερώνοντας μόνο 10 λεπτά από το χρόνο μου, δεν φεύγω από το σπίτι σαν την τρελή του δάσους.

#1 5λεπτο Makeup Tutorial
{youtube}FnzDneTj9YY{/youtube}
Αυτό το βίντεο είναι δείχνει το πιο εύκολο και το πιο γρήγορο μακιγιάζ που έχετε κάνει ποτέ στη ζωή σας. Αν είστε μαμά που βιάζεστε να φύγετε για το σχολείο και μετά για τη δουλειά, αυτό θα πρέπει να φτιάξετε.

#2 Λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ μέσα σε 10 λεπτά
{youtube}zGyXTYnhts8{/youtube}
Σίγουρα το ματ μακιγιάζ είναι ότι πιο cool κυκλοφορεί αυτή την εποχή. Αν θέλετε ένα γρήγορο μακιγιάζ, καλοκαιρινό που θα δείχνει το δέρμα σας ενυδατωμένο και λαμπερό, αυτό θα πρέπει να φτιάξετε.

#3 Το πιο εύκολο 5λεπτο μακιγιάζ για μαμάδες και όχι μόνο
{youtube}J8etOvWTEFA{/youtube}
Αυτό το μακιγιάζ είναι δροσερό, νεανικό και το πιο εύκολο από όλα. Είναι ιδανικό για εκείνα τα πρωινά που προσπαθείς να βγεις από την πόρτα του σπιτιού όσο πιο γρήγορα γίνεται.

#4 Μακιγιάζ μέσα σε μόνο 3 λεπτά
{youtube}42-ij3DL7f8{/youtube}
Πραγματικά θα παραδεχτώ ότι μόλις είδα αυτό το βίντεο ταυτίστηκα απόλυτα ως μαμά. Μα είναι εκπληκτικό... Και όμως, μέσα σε 3 λεπτά μπορώ να έχω το τέλειο μακιγιάζ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved