Τι θα ήθελες για την κόρη σου; Πώς θέλεις να βλέπει τον κόσμο;

Πώς μια μαμά θέλει να δει την κόρη της στο μέλλον; Ένα δυναμικό πλάσμα, με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, γεμάτη αισιοδοξία και διάθεση να εξερευνήσει τον κόσμο όλο; Να την δει να κάνει μεγάλα όνειρα και να μην σταματάει ποτέ να τα κυνηγάει ακόμα και όταν μοιάζει δύσκολο; Να βλέπει την καλοσύνη στους άλλους, να προστατεύει το περιβάλλον και να νοιάζεται για τον διπλανό της;

Τι θα ήθελες για την κόρη σου; Πώς θέλεις να βλέπει τον κόσμο;

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

tumblr mc9a8oibea1r1mprl

Η φίλη μου Κατερίνα όταν τη ρώτησα τι θα ήθελε για την κόρη της μου απάντησε, πώς θέλει να μάθει να διαχειρίζεται τις δυσκολίες και να βλέπει τον κόσμο ρεαλιστικά, με αισιοδοξία, ευαισθησία και δυναμισμό. Το ίδιο απάντησε και η Λευκή για τη δική της κόρη.

tangled rapunzel 1280x800

Η Κριστίν μου είπε ότι η μικρή της πριγκίπισσα θέλει να βλέπει τον κόσμο καλοπροαίρετα ενώ θέλει καθώς μεγαλώνει να μάθει να διαχειρίζεται όλες τις καταστάσεις και να στέκεται μόνη στα πόδια της. Όσο, για την Ιωάννα, αυτό που θέλει για την κόρη της είναι να βλέπει τον κόσμο με αγάπη και αισιοδοξία.

MTI4ODM3MTczODk3MjUwODI2

Λίγο πολύ, όλες οι μαμάδες το ίδιο θέλουν για τα παιδιά τους. Να έχουν αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, να είναι γεμάτα αισιοδοξία και να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Να μην τα παρατούν ποτέ και να κυνηγούν καθετί βάλουν στο μυαλό τους όσο αδύνατο και αν μοιάζει. Πάντα οι μαμάδες άλλωστε κρύβονται πίσω από όλα αυτά. Με τις δικές τους ιστορίες. Με το δικό τους ξενύχτι, με τη δική τους αγάπη και τη δική τους παρότρυνση.

anna and elsa from disneys frozen

Με τις ιστορίες των αγαπημένων Πριγκιπισσών της Disney τα κορίτσια εμπνέονται να σέβονται τους άλλους, να κάνουν νέους φίλους, να έχουν τη θέληση να εξερευνήσουν νέους κόσμους και πάντα να ονειρεύονται σαν Πριγκίπισσες!

DBP
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved